Leisureclub Holland
[ Start ] Nieuws en informatie ] Evenementen ] Leisurekrant ] Foto´s ] [Discussieforum] [Navigatieoverzicht]

Deze website is verhuisd en wordt niet meer up-to-date gehouden. Klik hier door naar ons nieuwe webadres www.leisureclubholland.nl

Nieuws en informatie
Evenementen
Leisurekrant
Foto´s

 

 

 

Kent u de Leisureclub Holland?

Wij zijn een actieve club van Leisure-eigenaren, die het leuk vinden met andere Leisure-bezitters contact te houden. 

Naast het uitgeven van de Leisurekrant omvatten onze activiteiten het organiseren van jaarlijks terugkerende evenementen zoals: 

·         De (statutaire) jaarvergadering. Dit is tevens een gezellige winterbijeenkomst  waar de plannen worden gesmeed voor het komende seizoen; 

·         De zogenaamde Stertocht. In de 4 dagen vanaf Hemelvaart wordt de volgende route gezeild: Durgerdam-Hoorn-Edam-thuishaven. Van Durgerdam naar Hoorn wordt een gemoedelijke wedstrijd gehouden, waarbij iedereen zijn eigen tijd noteert! In Edam wordt het evenement afgesloten met een gezellige avond met barbecue of koud buffet, ook voor leden die zonder boot komen.

·        De traditionele Leisureweek. Gezamenlijk wordt een - ieder jaar wisselende - route afgelegd, waarbij men zoveel mogelijk vrijheid geniet, maar 's avonds elkaar weer vindt op de afgesproken ligplaatsen. 
De afgelopen jaren hebben we de volgende tochten gevaren: 
2000: van Enkhuizen naar Leeuwarden 
2001: Zeeland 
2002: Randmeren 
2003: van Noord-Holland naar en door Friesland 
2004: Zeeland 
2005: Tocht over de Hollandse plassen.

·         Sluiting van het seizoen, ofwel Najaarsevenement. Dit evenement wordt – in verband met het weer – meestal ‘op de kant’ gehouden, maar heeft wel een nautische achtergrond.

Lidmaatschap

Alle soorten Leisures tussen de 17 en de 27 voet zijn in de Leisureclub vertegenwoordigd en ook de bemanningen zijn gevarieerd, zowel in aantal, als qua leeftijd en ervaring. Belangrijkste regel tijdens de Leisureweek is daarom de onderlinge solidariteit: er wordt niet uitgevaren als de weersomstandigheden dit niet voor alle typen Leisures verantwoord laten zijn, en er wordt alleen gevaren op water dat voor elk schip bereikbaar is (zowel i.v.m. diepgang als hoogte). 

Door per evenement van de deelnemers een eigen bijdrage te vragen, kan de contributie al jaren laag gehouden worden, nl. € 25,00 per kalenderjaar. Bij aanmelden in het 2e kwartaal bedraagt de contributie voor dat jaar € 12,50 en bij aanmelden in het 3e of 4e kwartaal bedraagt de contributie voor het lopende en het daarop volgende jaar samen € 25,00. U kunt zich aanmelden als lid door het aanmeldingsformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar de e-mail adressen onderaan deze pagina. 
Het lidmaatschap gaat in, nadat de contributie is betaald en het lid hiervan bevestiging heeft ontvangen namens het bestuur.

Zusterclub

Ook in Engeland bestaat een actieve vereniging van leisurebezitters. 

De website van de Leisure Owners Association is te vinden op: http://www.leisureowners.org.uk/

Contactgegevens

Wilt u meer informatie of lid worden? Bel of e-mail dan naar:

Telefoon
   
secretaris: 0297 33 16 35
E-mail
   
secretaris: secretariaat@leisureclubholland.nl
    webbeheerder:
webmaster@leisureclubholland.nl

Flyer
Bovenstaande informatie is ook te lezen in onze flyer in pdf-formaat.
Klik met links om te lezen of met rechts om te downloaden. 

 

[ Navigatieoverzicht ]

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Zend een e-mail aan de webbeheerder .
Laatst bijgewerkt: 20 april 2006
Deze website wordt verhuisd naar http://www.leisureclubholland.nl