TWEELINGMUIZEN, de site voor n- en tweelingen

De site voor n- en tweelingen. Wij verkopen tweedehandse en nieuwe kinderkleding. Verder nog speelgoed en andere kinderspullen.

Bij TWEELINGMUIZEN vind je leuke kinderkleding voor n- en tweelingen. Daarnaast ook nog speelgoed, boeken en diverse kinderspullen.

Het is kleding gedragen door mijn eigen kinderen (meisjestweeling 4 jr.) maar ook van vrienden en kennissen. Ik probeer het aanbod zo gevarieerd mogelijk te houden, inbreng is mogelijk.

Mijn voorkeur gaat uit naar merkkleding zoals:  CAKEWALK< CARBONE< WOODEN BUTTONS< ESPRIT < LAAF < RAGAZZI enz. Hiervoor heb ik speciale merk mappen gemaakt zodat je gelijk je favoriete merk kunt bekijken. In de mappen vind je tweedehands- en nieuwe kleding maar ook de tweelingkleding.

Maar leuke "merkloze" kleding van H&M, V&D, Hema enz. kun je hier ook vinden. Ook heb ik af en toe nieuwe outlet kleding en nieuwe kleding uit het goedkopere segment.De nieuwe kleding staat in de desbetreffende maat map

Er is een speciale TWEELINGENMAP waar de kleding, speelgoed en diversen per 2 stuks worden verkocht. Uit ervaring weet ik dat het soms moeilijk is om identieke of bij elkaar passende tweelingkleding en speelgoed te vinden.

Heb je vragen of opmerkingen mail ons dan.

Index: Klik hier

This page contains the source code to power the

shopping cart software solutions of

your secure e-commerce solution.

Do NOT change this page. It is NOT visible to customers.


Diese Seite beinhaltet den Quellencode der

Shop-Software, die den Warenkorb von Ihrem Online Shop-System

antreibt, damit Ihr E-commerce System Bestellungen annehmen kann.

Auf keinen Fall darf der Code auf dieser Seite gendert werden.

Diese Seite ist NICHT fr Ihre Kunden sichtbar.

Powered by ShopFactory