L.I.F.E. SYSTEM
Living Information Forms Energy

BEHANDEL DE MENS EN NIET ZIJN ZIEKTE
BEHANDEL DE OORZAAK EN NIET DE SYMPTOMEN
Dr. Bach

WAT IS HET L.I.F.E. SYSTEEM ?

Het L.I.F.E. systeem verzamelt bio-energetische informatie uit het lichaam van de patiŽnt door het meten van frequenties. Twaalf elektroden die langs verschillende kanalen werken zijn verantwoordelijk voor het inzamelen van die informatie. De verkregen gegevens worden in het computerprogramma naar belangrijkheid gerangschikt en gesorteerd.

Deze onafhankelijke en nauwkeurige meting biedt inzicht in de gezondheidstoestand van de patiŽnt. De therapeut staat daarbij geheel buiten het energetisch frequentiebereik van de patiŽnt waardoor een eventuele manipulatie en een onbewuste beÔnvloeding volledig is uitgesloten.

Het L.I.F.E. systeem werkt met Auto- Meridiaan-, Kleur-, Chakra-, Bioresonanz-, Rife-, Auto Trivector-, Wervels-, Rug-, Tand-, Emotie- en andere therapieŽn. Dit betekent dat het apparaat de meest voorkomende klachten kan behandelen met opvallende resultaten.

Op dit moment vindt in Duitsland een test plaats teneinde het apparaat naar een medische klasse 2a te laten opwaarderen.

WAT IS HET HANDDRUKEFFECT?

Het handdrukeffect betekent dat het L.I.F.E. systeem constant in contact staat met de patiŽnt. Het lichaam reageert op de impulsen die van en naar de interface gaan. Via de interface ontvangt de computer de informatie die zichtbaar wordt gemaakt door de software van het L.I.F.E. systeem.

Als geen ander apparaat bewaakt het L.I.F.E. systeem de situatie van de patiŽnt gedurende de test en de behandeling. Dit garandeert de individualiteit zowel van de test als van de behandeling.

HOE IS DE AANPAK?

Na de uitgebreide test laat het L.I.F.E. systeem d.m.v. de software zien waar eventuele problemen zich afspelen. In het testpaneel kunnen de overreacties en onderreacties van de items in ťťn oogopslag worden afgelezen.

De bijna 7.000 items worden ondergebracht in desbetreffende hoofdgroepen zoals onder andere allergenen, vitamines, mineralen en hormonen.

De testprocedure duurt ongeveer vijf minuten. In dat tijdsbestek meet het apparaat het bewustzijn (15%) en het onderbewustzijn (85%). Nadat de test de uitslag via de software op het scherm laat zien, wordt door de arts/therapeut samen met de patiŽnt gekeken naar eventuele klachten.

Daarna wordt een passende therapie voorgesteld en toegepast. Het L.I.F.E. systeem toont aan dat lichaam en geest ťťn geheel vormen.

HOE WERKT HET L.I.F.E. SYSTEEM ?

De patiŽnt wordt d.m.v. elektroden (koolstofbanden) aan beide onderarmen en onderbenen verbonden met een interface, een soort kastje. Een hoofdband, completeert de aansluiting. De interface is verbonden met de computer via de parallelle poort. De bijbehorende software (het L.I.F.E. programma) registreert in Ī vijf minuten alle gegevens die vanuit het lichaam binnen komen. Het scannen gaat snel en wordt niet gevoeld.

Ca. 7.000 gegevens worden in lijsten opgeslagen. Na de test begint het aflezen. De hoogte van de reactie-impulsen geeft aan waar zich een probleem kan bevinden. Hoe hoger de waarde, hoe groter het probleem (acute fase). Hoe lager de waarde, hoe langer het probleem bestaat (dus chronisch is), er is dan sprake van een onderenergie.

Zodra de arts of therapeut, in samenspraak met de patiŽnt, de hoofdzaken van de bijzaken heeft gescheiden, kan met de individuele therapie worden begonnen. Het bijzondere van het L.I.F.E. systeem is dat het apparaat de storing op de juiste bandbreedte (frequentie) weet aan te pakken en het hoofdprobleem exact herkent.

Met een volledige behandeling is ca. anderhalf uur gemoeid.

Het L.I.F.E. systeem is goedgekeurd door de Food and Drug Organisation in de Verenigde Staten. Dit betekent dat iedere denkbare schade aan lichaam of geest volledig is uitgesloten.

WAT MEER INFORMATIE OVER MIJZELF:

Marianne SpoorBakker : ik studeerde Heilgymnastiek en Massage van 1960 – 1963 in Amsterdam. Daarna altijd gewerkt, in de fysiotherapie, tot 1996. Samen met collega’s in een maatschap gewerkt, de laatste jaren geheel in de buitenpraktijk, ik ging dus naar de mensen toe. In 1992 begonnen met Voetreflexzone massage en dat, naast de fysio, er altijd bij gedaan, nu nog! Verder heel erg veel cursussen gedaan, o.a. Therapeutic Touch, ook veel seminars en symposia over homeopathie en orthomoleculaire voedingsmiddelen gevolgd. Eigenlijk tot op heden bezig. Kort geleden ook de BioTensor cursus met goed gevolg doorlopen.

 

L.I.F.E. kwam in mijn leven en ik besloot mij daar verder in te verdiepen en werk er tot op heden met heel erg veel plezier mee, mijn werkzame leven valt nu als een puzzel in elkaar. In 1959 gingen de Russen al naar de maan en was het al mogelijk om vanaf de aarde de astronauten te behandelen, de NASA doet hetzelfde en de laatste jaren wordt de L.I.F.E. ook erg veel bij en door sporters gebruikt, zo ook vaak preventief.

 

De laatste jaren komt het L.I.F.E. systeem steeds meer in de belangstelling enzijn er vaak zeer frappante uitkomsten, ook op emotioneel nivo, die een beter inzicht geven in een persoon. Daar ik uit de reguliere gezondheidszorg kom, aarzel ik niet om als het voor de client beter is, deze naar de arts te verwijzen! L.I.F.E. is een geweldige aanvulling en geeft erg veel duidelijkheid, maarhet liefst zou ik met artsen samenwerken om tot een optimaal helpen van cliŽnten te komen. In Duitsland en andere landen heeft het L.I F E. systeem al een medische status, in de toekomst zal dat in Nederland ook zeker gebeuren!

 

 

Er zijn zo vaak onduidelijkheden en er is meer dan alleen de reguliere geneeskunde. Elke cel in het lichaam heeft een frequentie en na de test is er af te lezen waar het probleem zich kan bevinden, via een biofeedback is er dan een behandeling mogelijk.

 

Voor verdere info kunt u mij altijd mailen of bellen.

 

Marianne Spoor – Bakker

Beethovenlaan 54

2742 CH Waddinxveen

 

06 53 71 85 22 of 0182 612379 (liefst na 19.00 uur)

Email: lifesupport@planet.nl

www.lifesupportextra.nl
Free counter and web stats