svse-schijf  (3368 bytes)

svse.png (35025 bytes)
svse schieten schietsport schietvereniging schermereyland noordholland schermer alkmaar lucht luchtpistool luchtgeweer kleinkaliber

LUCHTPISTOOL  INFO

De 'Kite' van Benelli.

Benelli Kite  (84344 bytes)

Sorry, sorry, sorry! Dit bijzonder fraaie luchtpistool bestaat al een paar jaar en we kunnen u er helemaal niets over vertellen. Het is een Italiaan en daar komen toch wel veel onbekende pistolen vandaan, maar Nederland is daar toch vaak een brug te ver voor. Hij ziet er fantastisch uit, is laag in gewicht, tussen de 800 en 900 gram en kost ongeveer € 600 plus. Dus... goed opletten als je op vacantie naar Italie gaat en je bent nog steeds op zoek naar een mooi luchtpistool.

Conclusie:
Helaas is de enige conclusie, dat we hier in Nederland niet echt verwend worden met een breed assortiment mooie luchtpistolen, maar dat is natuurlijk een gevolg van de kleine markt.

 

Heeft u zelf een niet alledaags luchtpistool (Pardini, Morini, Anschutz, Gehmann etc.) en u heeft daar wat over te vertellen of wij mogen dat op een schietavond een keer van u testen, dan horen wij graag van u.
Testteam  SV 't Schermer Eyland

schermereyland@planet.nl
.

<<Publicaties                Pistolenpagina>

svse34.html