55plus 55-plus 55+ 55plusser 55-plusser 55 plusser schietsport alkmaar

Een mooi groepje Een SVSE publicatie

Vrijwilligers gezocht

Op een ochtend word je wakker en dan hoef je niet meer naar je werk.

De tijd, dat u gaat stoppen met werken komt voor steeds meer mensen met rasse schreden naderbij. Veel mensen leven naar die dag toe, maar er zijn ook mensen, die vrezen voor het Zwarte Gat als zij eenmaal gestopt zijn met werken. Het zinvol invullen van de nieuw verworven vrijheid is kennelijk niet voor iedereen even gemakkelijk te realiseren. 
Zou vrijwilligerswerk wat zijn? Je kunt op elk gebied wel ergens vrijwilliger in worden, maar niet alles is even leuk en niet iedereen vindt alles even leuk. 
Wij bij de SVSE zijn op zoek naar vrijwilligers. Oh ja? Ja! Waarvoor dan? Kijk, de meeste leden van een (sport)vereniging sluiten zich bij die club aan voor datgene waar die vereniging voor staat. Een sport of een activiteit. Maar zo'n vereniging vraagt ook activiteiten van de leden. De deur moet open, het licht moet aan, er moet schoongemaakt worden, er moet koffie gezet worden, er moet soms gerepareerd en onderhouden worden, er moeten zaken geregeld worden, enfin een ieder van u heeft daar wel weet van en kan zelf ook nog wel het een en ander bedenken.
Onze leden willen het liefst alleen maar op de schietbaan staan en hun series schieten, hier en daar een wedstrijd schieten en dan roept de plicht weer, morgen weer vroeg op. De meesten komen er ook nog steeds zo makkelijk vanaf en dat komt, omdat bij ons een vast ploegje naast het schieten ook nog alle klusjes op zich neemt. Daarom zoeken wij ter ontlasting een of meerdere vrijwilliger(s) voor een aantal van deze taken. Iemand die het bijvoorbeeld leuk vindt om een of twee avonden per week bij ons in de kantine achter de bar te staan en tevens bijhoudt, wat er allemaal besteld moet worden. Iemand die het leuk vindt om met schutters om te gaan, maar niet direct de behoefte heeft om zelf aan schietsport te gaan doen. Iemand uit de directe omgeving. 
Lijkt u dat wat of wilt u daar eens over van gedachten wisselen, neem dan eens contact met ons op. 

Het bestuur en de leden van de SVSE wachten met smart op u.

 

SV 't Schermer Eyland               <<Publicaties          

svse35a.html