Hoofd Menu

TV Home gebruikers ervaringen

Let op: Deze pagina is niet de officiële TV Home site.

TV Home logo Voor een korte introductie kijk je als eerste op wat is TV Home Verder kun je wat lezen over de geschiedenis van TV Home, de gebruikte decoders, welke zenders je kunt ontvangen, wat er beter kan, wat er al goed is, wat het laatste nieuws is. .In de faq staan antwoorden op vragen over ondertiteling en het kinderslot.

Forum

Voor discussie over TV Home verwijs ik je naar het TV Home forum. Hier kun je opmerking en vragen kwijt. Let op het nieuwe adres; http://www.tvhomeforum.tk/

Waarom?

Deze pagina wil vanuit een gebruikersoogpunt wat vertellen over de geschiedenis van TV Home, wat je krijgt bij TV Home, en of dat bevalt. De informatie op de officiële site is nogal beperkt, vandaar. Verder zal ik af en toe een vergelijking maken met andere digitale TV aanbieders, zoals UPC, Casema en Digitenne.

Het is uitdrukkelijk de bedoeling aandacht te besteden aan zowel de zwakke als de sterke punten van digitale TV in het algemeen, en TV Home in het bijzonder. Zodat iedereen een afweging kan maken of het iets voor hem/haar is.

In het kort

Zelf heb ik een abonnement op Mr.Zap (voorloper van TV Home) sinds december 2000. Dat werd later TV Home, en sinds september 2003 is TV Home aangepast zodat er meer zenders in het pakket zitten, en je vanaf dan ook zelf je decoder moet kopen. Voor die tijd betaalde je 5 gulden huur per maand. Voor de bestaande abonnees kwam er een overgangsregeling, (geen idee of die voor iedereen hetzelfde was) wat voor mij betekende dat ik mijn decoder gratis kreeg.

Als je me nu vraagt om heel in het kort te antwoorden; "Is het het geld waard?" dan zeg ik nu "Ja". Je krijgt relatief veel extra zenders voor een laag bedrag. Maar als je vindt dat 30 zenders op de kabel al meer dan genoeg is, dan is TV Home waarschijnlijk niets voor jou. Maar bekijk eens rustig de rest van de site, en weeg zelf de voor en nadelen tegen elkaar af.

Waar

Als je wilt weten of TV Home bij jou beschikbaar is, en waar je de decoder kunt kopen, kun je het best even kijken op de http://www.tvhome.nl site. Daar kan je je postcode invoeren en zien of bij jou beschikbaar is. Let op, je moet al kabel hebben van Essent, en TV Home is een extra dienst, bovenop je bestaande abonnement. Het kost dus € 8,50 per maand extra!

Disclaimer

Alle namen en logo's (Zoals TV Home, Essent, Mediakabel, Mr.Zap) zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren, en worden hier alleen gebruikt ter illustratie.

Even voor de duidelijkheid; Ik werk niet voor Essent of TV Home (of een van hun concurrenten), ik ben op geen enkele manier betrokken bij TV Home. Behalve dan als consument, die er belang bij heeft een zo goed mogelijk product te krijgen tegen een zo laag mogelijke prijs.

Gebruik van de informatie op deze site is geheel voor eigen risico. Geen garantie, geen geld terug!

Alle plaatjes zijn als voorbeeld bedoeld, en zeggen niet alles over de kwaliteit van het beeld. Ik heb ze analoog gecaptured (soms na opgenomen te zijn op een videorecorder), en verkleind om de bestanden niet te groot te laten worden.

Deze site zal nooit helemaal af zijn, omdat er erg veel gebeurt in (digitaal) medialand. Het is de bedoeling deze site te blijven updaten, ook naar aanleiding van jouw commentaar.

Commentaar, opmerkingen en verbeteringen (van feiten, spelling of HTML) zijn welkom op tv_home_nl@hotmail.com. Ook screen captures van verdwenen diensten en zenders zijn welkom, bijv. van de kabelkrant van de Telegraaf. Zet in het subject TV Home, anders kan het zijn dat je niet door het SPAMfilter komt.


Planet teller