De groepsaccommodatie

Het achterhuis van de boerderij is verbouwd tot een luxe en gezellig  groepsverblijf, waarbij de authentieke stijl van de boerderij bewaard is. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot en met 22 personen en wordt verhuurd op basis van zelfverzorging.

Beneden is er een grote gezellige groepsruimte met verschillende zithoeken en een volledig ingerichte keuken, met o.a. een groot 5 pits gasfornuis, elektrische hete-lucht oven 90 cm breed, magnetron en afwasmachine. De keuken is van de groepsruimte afgescheiden door een gezellig barretje. De groepsruimte is voorzien van een goede muziekinstallatie met radio/versterker en cd speler met 4 grote geluidsboxen, een tv met satellietontvangst, draadloos internetverbinding, videorecorder en Nintendo spelcomputer. En voor verder vertier ook van een tafeltennistafel, sjoeltafel, groot schaakspel, voetbalspel en andere gezelschapspelletjes. Verder is er gevelverwarming en vloerverwarming aanwezig. Het huis heeft afname van groene stroom en wordt verwarmd door groene warmte.

Boven, op de vroegere hooizolders zijn 6 ruime slaapkamers gemaakt. (3x 2 persoons, 2x 4 persoons en 1x 8 persoons). Ook zijn er twee kinderbedjes aanwezig. Op alle bedden liggen dekbedden en een kussen. Bedlinnen is verplicht om te gebruiken, men kan dit zelf meenemen, het kan eventueel ook gehuurd worden.

Naast het achterhuis bevindt zich een grote brink, waarop bijvoorbeeld getennist kan worden als men de auto's in de parkeervakken zet. Ook is er in de tuin een groot terras aangelegd onder een hooiberg, voorzien van rieten tuinmeubilair en een vuurkorf en sfeerverlichting voor ís avonds.  

Keuken AH.JPG (86185 bytes) Barretje AH.JPG (49766 bytes) Geluidsinstallatie AH.JPG (64338 bytes) AH keuken fornuis.JPG (41276 bytes) Keuken over bar.JPG (88086 bytes)

Op de boerderij zijn drie grote skelters met een aanhanger aanwezig waar de kinderen gebruik van kunnen maken. En verder kunt u op de boerderij genieten van de verschillende dieren, de ruimte, de natuur en de verschillende werkzaamheden welke verbonden zijn aan een werkende biologische boerderij. Zo kunt u bijvoorbeeld een kijkje nemen bij het melken van de koeien en het voeren van de kalfjes.  

Voor ideeŽn wat er zoal te doen is in de omgeving  kijk hier.

 

De groepsaccommodatie voor: 

Landleven, ruimte en natuur bij biologische boerderij
Vakantie of weekendje weg in de Achterhoek
Excursies
Arrangementen
Vergaderingen
Trainingen

     

 

 

Naar Foto album Groepsaccommodatie 

 

Laatst bijgewerkt: 13 februari 2008