Vakantie Boerderij Kraanswijk 

De  vakantiewoning en groepsaccommodatie van 'Kraanswijk', ideaal voor een weekendje of weekje er even tussen uit. Lekker onthaasten in een schitterend, landelijk en gemoedelijk Achterhoeks landschap, ideaal voor mensen die van ruimte en natuur houden en van de betrekkelijke rust van een werkende boerderij. 

Vanuit Kraanswijk kan er heerlijk gewandeld en gefietst worden in een bosrijke omgeving. Er zijn vele fiets- en wandelroutes die langs het bedrijf komen. Vlak achter de boerderij op circa 200 meter ligt het natuurgebied de Leemputten. Ook vlakbij is het Zwilbroeker veen, Europa's grootste binnenlandse kokmeeuwenkolonie, dit is een natuurreservaat net over de Duitse grens, waar in de zomer zelfs flamingo's bivakkeren. Verder zijn er nog verschillende speeltuinen en horeca gelegenheden in de directe omgeving. 

Kraanswijk, een plek waar je de natuur kan beleven en kan meegenieten van de werkzaamheden op een biologische boerderij. Waar je koeien eens van dichtbij kunt bekijken en de kalfjes kunt aaien. Beleef de gastvrijheid van de Achterhoek!   

  

 Groepsaccommodatie Kraanswijk                               Vakantiehuis Kraanswijk

 

hierlogo.jpg (579332 bytes) Kraanswijk mag vanwege het produceren van 'groene stroom' door middel van de biogasinstallatie het "hier" logo gebruiken. Kraanswijk staat ook vermeld op de "hier" website. Hier is een initiatief van meer dan 40 goede doelen die in Nederland en daarbuiten een groot aantal projecten uitvoeren om het wereldwijde klimaatprobleem aan te pakken. Hier wil ook Nederlandse consumenten, bedrijven en overheden betrekken bij het klimaatprobleem. 

 

Laatst bijgewerkt: 13 augustus 2007