Ik ben Mark Boswerger en spaar onder andere seizoenkaarten en clubkaarten van voetbalclubs. Ik heb er al heel wat weten te sparen, maar een echte verzamelaar heeft er natuurlijk nooit genoeg. Heb je dus nog wat kaarten thuis liggen die stof staan te happen in de kast, stuur mij dan een mailtje. Mij maak je er namelijk heel blij mij.

Zoals vele verzamelaars wel hebben gemerkt ben ik een tijdje afwezig geweest. Ik hoop vanaf nu alle mail op tijd te kunnen beantwoorden en iedereen zo tevreden mogelijk te houden. Er is echter ook het één en het ander veranderd. Zo is er een nieuwe site. Het kostte mij tevens ook veel werk om alle kaarten in te scannen en op de site te zetten. Nu zal je dus ook geen kaarten meer op de site vinden. Daarom heb ik ook besloten een Word-Document aan te maken waarop je alle ruilkaarten kunt vinden.

Met vriendelijke groeten,

Mark Boswerger

Webcat.nl Stats
MANAGERZONE.com: Deze bovenstaande banner is een heel leuk online voetbal manager spel. Ik ben al lange tijd verkocht aan dit spel. Bij deze hoop ik iedereen ook een beetje nieuwsgierig te maken voor dit spel. Het is echt het proberen waard!

Main Menu
  Home
  Ruilkaarten
  Gastenboek
  Contact
CopyRight 2005 - Mark's Seizoenkaarten - All rights Reserved