Dierenartsenpraktijk Landsmeer

 

 

 

 

Welkom op de site van DAP Landsmeer.

De praktijk is enige jaren gevestigd op de Dorpsstraat 64 te Landsmeer.

Het pand is ingericht volgens de meest recente vereisten en beschikt over uitgebreide voorzieningen.

 

 

2 behandelkamers, waar de dierenarts uw huisdier in alle rust kan onderzoeken en behandelen.

Een grote operatiekamer, voorzien van 2 operatietafels zodat meerdere dierenartsen tegelijk kunnen opereren. Naast injectie - anesthesie maken wij ook gebruikt van gas - anesthesie. Voor hartbewaking en zuurstof voorziening zijn alle faciliteiten aanwezig. Alhoewel wij vrijwel alle operaties zelf uitvoeren werken wij nauw samen met gerenommeerde specialisten en verwijzen wij u indien nodig door voor bijvoorbeeld orthopedische operaties.

                   

Een opnameruimte. Hier kunnen dieren rustig bijkomen van narcose en operatie of opgenomen worden voor observatie dan wel behandeling. De ruimte beschikt over camerabewaking.

                    

Een volledig uitgerust laboratorium waar bijvoorbeeld urine/mest en bloedonderzoek gedaan wordt. Ultrasone apparatuur voor gebitsbehandeling en een echoapparaat voor bijvoorbeeld drachtigheidsonderzoek is aanwezig.

 

Een röntgenafdeling die volledig aan alle eisen voldoet.

            HD-foto’s

Als u met uw hond volgens de regel van de rasvereniging wilt gaan fokken, moet u over het algemeen van tevoren een aantal onderzoeken laten verrichten.Eén van die onderzoeken is het laten maken van officiële HD-foto’s. Deze foto’s dienen aan diverse door de Raad van Beheer nauw omschreven criteria te voldoen.Onze praktijk is gecertificeerd om deze foto’s voor u te maken.U kunt hiervoor met uw hond terecht vanaf een leeftijd van 12 maanden. Voor een aantal grote rassen geldt een leeftijd van 18 maanden.Wij maken de foto’s bij voorkeur terwijl het dier onder narcose is.De hond dient onder uw naam te zijn ingeschreven bij de Raad van Beheer en u dient een kopie van de stamboom mee te nemen bij de afspraak.Voor het maken van afspraken en verdere informatie kunt u terecht bij onze assistentes.

                      

Naast het apotheekgedeelte achter de balie, beschikken wij ook over een ruime voeropslag en een volledig klimaatgereguleerde inloopapotheek.

                           

 

 

 

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor:

 

Medicijnen

Dieetvoer

Bestrijdingsmiddelen tegen vlooien, wormen, teken enz.

 

Adresgegevens:

 

DAP Landsmeer

Dorpsstraat 64

1121 BZ  Landsmeer

Tel. (020) 4821854

E-mailadres: daplandsmeer@planet.nl

Indien u ideeën en/of suggesties heeft over welk onderwerp dan ook, kunt u die altijd bij ons kwijt. Stuur ons dan een e-mail. Meedenken wordt bij ons zeer gewaardeerd!

 

 

Vanaf de A10 neemt u afrit Landsmeer (S117). Aan het eind van de afrit gaat u links, volg de weg naar rechts en u bevindt zich op Zuideinde. Blijf deze weg volgen, deze weg gaat over in de Dorpsstraat, tot u de praktijk aan uw linkerhand ziet. Parkeergelegenheid is er volop bij de Sportlaan, deze ligt zo'n 50 meter verder dan de praktijk. Let wel op: Parkeer uw auto alleen in de parkeervakken, deze bevinden zich NA de borden "parkeerverbod opgeheven", daarbuiten geldt een algeheel parkeerverbod