De CT scan

 Home CI procedure
Direct nadat ik de hoortraining en het logopedisch onderzoek in Nijmegen had afgerond ben ik met papa en mama terug gereden naar Apeldoorn. Hier moest ik ’s middags in het Lucas Ziekenhuis een CT-scan laten maken. Uit deze CT-scan moest blijken hoe de binnenkant van de oren er uit zien en of een operatie wel mogelijk was. 

Hoewel papa en mama al heel vaak tegen de KNO-arts in het ziekenhuis hadden gezegd dat ik niet rustig wilde blijven liggen, vond de KNO-arts het niet nodig om hier iets aan te doen. 
Toen ik met het hoofd onder de scanner ging liggen werd ik een beetje bang, het was een groot apparaat en er kwam een licht uit. Ik begon heel hard te huilen en wilde niet meer blijven liggen. Papa, mama en een zuster hebben geprobeerd mij vast te houden, zodat er toch een goede scan gemaakt kon worden, maar alle beelden waren bewogen. De scan was dus mislukt en papa en mama waren heel boos op de KNO-arts. 

Wij zijn meteen naar hem toegelopen (we hadden helemaal geen afspraak) en hebben hem verteld dat hij meteen een scan onder narcose moest regelen in Nijmegen. Omdat de wachttijd voor zo’n scan een aantal maanden is, heeft papa ook meteen “Achmea Health wachtlijstbemiddeling” ingeschakeld.

Lees verder…