2e revalidatiesessie

 Home Revalidatie
25 en 26 januari 2005 waren de tweede 2 dagen van de revalidatie.
Thuis was het helemaal goed gegaan met het dragen van de CI en het oefenen, zodat we met een goed gevoel de rit naar st. Michielsgestel weer konden maken. De opas en omas mochten vandaag meekomen, zodat zij ook een indruk krijgen wat ik allemaal doe. Het was een drukke boel in het CI huis met al die opas en omas.
Maar de dag verliep erg leuk met natuurlijk een afstelling van mijn CI en weer spelen met Cees. Ik probeerde zelfs al een keertje wat te zeggen, maar verder dan het tuiten van mijn lippen kwam ik niet. Ach, dat zal dan wel vanzelf komen.
Momenteel gebruik ik mijn stem zelfs helemaal niet als ik mijn CI draag, wat ik, zonder CI op, wel doe. Dan maak ik best klanken. Heel logisch, vindt Cees, want al die nieuwe indrukken die ik met CI nu opdoe, moet ik eerst maar eens verwerken en een plekje geven.
Na een grand tour door het hoofdgebouw en nog een laatste speelsessie met Cees, gingen opa en oma broem broem en opa en oma poes weer naar huis. Ik bleef samen met papa en mama weer een nachtje slapen.
De volgende dag is een korte, laatste dag van de start van de revalidatie. Vandaag zullen we beginnen met een vrije veldmeting. Hierbij moest ik tussen twee boxen zitten en werden er verschillende toonhoogtes aangeboden en werd de grens bepaald van wat ik nog wel hoor en wat net niet meer (zie ook het 'Overzicht vrije veldmetingen' van mij). Deze eerste vrije veldmeting verliep ontzettend goed en de waarden van deze meting waren boven verwachting. Rens twijfelde, of hij mij nog een nieuw programma mee naar huis wilde geven. Toch heeft hij dat gedaan, maar ik mag er pas over 2 weken mee gaan oefenen.
Al met al kan ik zeggen dat de start zeer succesvol was en iedereen is erg tevreden hoe ik het doe. Nu thuis door blijven oefenen tot de volgende revalidatiedag, 1 maand na nu.

Lees verder