klik voor vergroting op de foto's
Onze VW T2b Westfalia camper uit 1975, Helsinki uitvoering
Extra specificaties: 1800 cc luchtgekoelde motor (68 pk), klein "pop up" dak, reservewiel op de voorbumper, dakrailing origineel Westfalia, originele voorstoelen vervangen door 2 Recaro's en een cd-wisselaar voor een leuk muziekje onderweg.
Hier staat ons "Sinaasappeltje" in vol ornaat en bepakt en bezakt van de terugreis van "Budel" het Internationale Keverweekend van Kever Club Nederland bij het Chalet dat we gehuurd hadden om even snel te overnachten nabij Nijmegen. Omdat onze Xan op maandag moet dialyseren in het St. Radboud ziekenhuis is dat makkelijker en sneller om 's morgens zo vroeg mogelijk daar te zijn en om daarna dan de laatste reis aan te vangen naar Beerta.
Een leuk historisch fotootje van de Bus op de Afsluitdijk bij het monument. Even een dagje uitwaaien aan het strand en een pauze natuurlijk op de Afsluitdijk. De kids vonden het natuurlijk prachtig maar dat vinden ze altijd als we met de T2 op pad gaan! Ze zitten comfortabel achterin, met beide een tafeltje voor zich, speelgoed tussen hen in en drinkerij en vreterij onder handbereik.... je hoort ze niet... :-)
Alhoewel ze best eens kunnen gaan gillen en zwaaien als er weer een auto te lang naast ons blijft hangen op de snelweg om de Bus eens nader te aanschouwen. Dat levert veel hilarische momenten op. Hiernaast nog een leuke sfeerplaat toen de Bus even mocht uitrusten nabij het strand (Camperduin). Wij zijn even lekker wezen uitwaaien aan het strand!
Tja...hier zitten we samen achterin de Bus even een maaltijdje te nuttigen. Het is krap met z'n vieren maaar vreselijk gezellig. Het dak gaat dan even omhoog zodat we een soepie kunnen koken en dan lekker bikken. Geen maaltijd smaakt beter dan even ergens lang de weg of zoals hier, midden in het bos. Hier was het nog winter en hadden we de kachel erbij aan! Oh ja... de gebruikelijk Knakworsten ontbraken natuurlijk ook niet :-)