klik voor vergroting op de foto's
Eindelijk na een paar maanden is hij gereed! Onze VW Transporter 2.5 TDI staat naast het huis te glimmen in vol ornaat. Kicken is het wel zo'n gangsterbak! De bus is volledig aangepast door Helsloot te Assen. De bus is gekocht als aannemersuitvoering dus compleet leeg van binnen achter de voorstoelen. Het was net een concertzaal....galmen zij u? Maar na de nodige aanpassingen is hij fluisterstil, en dat voor een diesel. Daarbij trekt het beest ook aardig lekker met z'n 102 pk. Een top van 180 km/u heb ik me laten vertellen! Dat proberen we nog wel een keer uit op de autobahn! Laat ik het zo zeggen.... je komt aardig mee in het verkeer.......
Een aangezicht van z'n kont.... dat is ook wat de meeste weggebruikers van em zien! Met het getinte glas achterin en aan de zijkant houden we de zon mooi buiten, de andere optie was een paar leuke gordijntjes...echt niet dus!

Vooruit een paar van de opties dan maar:
getint glas rondom, achter en zijkant zonwerend getint; Aluminium velgen; slecht weer pakket; comfort pakket; electrisch pakket; cruise control; airco; ABS-EDS; designneus; trekhaak en een reservewiel :-)

De dash in z'n volle glorie, handsfree kit reeds geinstalleerd en dat zelfs zonder gaten boren of zelftappers! En het cassettebakje annex vuilnisbak is ook een optie waar je niet zonder kan! Dan nog even de aanpassingen die door de firma Helsloot te Assen zijn ingebouwd:

Achterzijde bekleed en geisoleerd; verzorgingsbank uitklapbaar achterin; Eberspächer standkachel; 2 zitsbank; Q-straint rolstoelvergrendeling; Ricon onderbouwlift (!); extra gordels, verlichting. Vooral de onderbouwlift van Ricon was een hele klus maar het is een perfecte lift doordat door de onderbouw we geen ruimte aan de binnenkant verliezen. En lekker aan de zijkant je dochter veilig uitladen als je bent shoppen!