Digifun
Black Magic Vito Killer!
Hierboven staat een voorbeeld van de sticker die ik wil laten maken in beperkte oplage. De grootte zal rond de 160 x 50 mm bedragen en de lettercontouren zullen plakbaar zijn op de zwarte achtergrond. De kleur van de lettercontouren zal een chique kleurtje grijs zijn (silver metallic). De prijs is inmiddels bekend en zal fl. 20,00 incl. btw bedragen + fl. 3,20 porto. Niet echt een koopje natuurlijk maar bedenk dat de (kleine) oplage exclusief is en van hoogstaande kwaliteit, dat was een voorwaarde van mezelf om het uiteindelijk te maken.

Bestellingen kunnen via email worden doorgegeven.
(Opmerking: de oplage zal exclusief en beperkt (+/- max. 50 stuks) zijn, zonder winstoogmerk, kwalitatief hoogstaand, uniek voor de VW-kleur Black Magic, alleen bedoeld om de irritante Vito-rijders een beetje te pesten! )

E-mail: martin@digitov.nl

Bestellingen: Subject: BMVK-sticker. Geef je naam, adres, woonplaats en telefoonnumer door via email en noem tevens het aantal wat je wilt bestellen (eenmalig porto). Maak het totaalbedrag over op bankrekening: 64.35.11.407 van de Fortisbank te Winschoten; t.n.v. M.R. Schrik, Beerta, omschrijving: BMVK-sticker + het aantal en de naam van de besteller genoemt in de email. Zo gauw de betaling ontvangen is zal de sticker z.sm. verstuurd worden naar het adres vermeld in de email.

De sticker is zodanig ontworpen en uitgemeten dat hij op vele plaatsen gemonteerd kan worden. Zelfs op de bumper en het materiaal is duurzaam in het gebruik voor buiten. Plakken van het materiaal kan eenvoudig maar met enige aandacht op een vet- en vuilvrije ondergrond plaatsvinden. Als de sticker geplakt is, kun je de toplaag verwijderen door deze eerst goed nat te maken met een spons. Dan voorzichtig de laag verwijderen en controleren of de letters vast op de carrosserie blijven zitten. Zo niet dan terugduwen en nogmaals nat maken met water. Ik wens je alvast veel succes met de nieuwe uitstraling en bewonderende blikken!

Klik op de foto's hierboven om het resultaat om de T4 te zien.....kicken!