praktijk logo

 

 

 

 

 

 

logo facebookLike us on Facebook!

Welkom op de website van Linda Dijkslag!

Hier laat ik u graag kennismaken met wat u van mij en mijn praktijk kunt verwachten.
 
Nadat ik jaren als fysiotherapeut heb gewerkt, kreeg ik belangstelling voor een andere manier van het behandelen van klachten, namelijk door middel van acupunctuur.
Ik heb de klassieke 3-jarige opleiding voor acupuncturist gevolgd in Haarlem, waarna ik nog diverse andere opleidingen heb gedaan die daar, naar mijn mening goed op aansluiten en waarmee ik u met uw klachten goed van dienst kan zijn.
 
Met acupunctuur en bioresonantie is de behandeling van vrijwel alle klachten op het gebied van lichaam en geest mogelijk. Dorn therapie richt zich met name op rug- en gewrichtsklachten. De Micro Electro Methode is erg effectief bij sportblessures, pijnklachten, ontstekingen en andere blokkades die in het lichaam aanwezig zijn.
 
Afspraken
U kunt telefonisch een afspraak maken via nummer 0313-450111. In geval van verhindering wordt u verzocht dit minstens 24 uur van tevoren te melden, daar anders de gereserveerde tijd in rekening wordt gebracht.
 
Actueel
Graag verwijs ik u als laatste nog naar de pagina Info op deze website, u vindt daar allerlei praktische informatie en ook het laatste actuele nieuws (o.a. over eventuele aanpassingen openingstijden)!