Celebrity Tattoo's

 

Celebrities en hun tattoo's kun je hier zien.

 

Jessica Alba

 

Jessica Alba heeft een bloem en een lieveheersbeestje aan de achterkant van haar nek. Op haar pols heeft ze een Sanskrit symbool voor lotus bloem en een strikje op de onderkant van haar rug.

 

Anastacia

Anastacia heeft een tattoo van een Egyptische symbool dat staat voor eeuwige leven omringd door de zon op haar onderrug.

 

Barbie

Ja, zelfs barbie heeft een tattoo namelijk van een vlinder!

 

David Beckham

De voetbalster heeft tattoo's met de woorden Brooklyn (de naam van zijn zoon) op zijn onderrug, Romeo (zijn andere zoon) helemaal bovenaan zijn rug, de naam van zijn vrouw Victoria gespeld in Hindi op zijn onderarm en het Romeinse nummer VII (dat staat voor 7 want dat was zijn shirt nummer voor United Jersey). Hij heeft ook nog een tattoo van een engel op zijn rug staan en van twee kleine engelen op zijn bovenarm.

 

Orlando Bloom

De acteur heeft samen met de andere acht acteurs in de film Lord of the Rings een tattoo laten zetten dat in elventaal "de negen" betekent.  (negen leden van de Fellowship of the Ring) deze staat op zijn rechterpols, hij heeft ook een zon op zijn buik staan.

 

Britney Spears

Britney heeft een fee tattoo op haar onderrug, bloem met Chinese symbool voor mysterie op haar onderbuik en bloemen op haar voet.

 

Kate Moss

Supermodel Kate heeft een klein hartje laten tatoeŽren op de achter kant van haar linkerhand bij haar duim en een klein kroontje op haar linkerschouder.