..... Proef, Beleef en Geniet van de culinaire wereld door de ogen van Johan Drenth .....

HomeNederlandse keukenEuropese keukenWereld keukenCulinair roken' Bier ' wereld' Wijn ' wereld' Dranken ' wereldCulinaire FotografieEigen receptenPaddenstoelenFoodtube

    

         

 

Share |

Welkom op mijn Culinaire site.

 

ik zal mij even aan u voorstellen !!!           

  volg mij ook op:        

Mijn naam is Johan Drenth, geboren op 17 juli 1968 in Enschede en werk vanaf mijn 15e jaar al in diverse keukens in Nederland en in het buitenland. Ook heb ik in de loop der jaren, diverse opleidingen en stages gevolgd met betrekking tot het koksvak in Nederland en in het buitenland. Tevens heb ik in het verleden diverse prijzen gewonnen tijdens culinaire vakwedstrijden. In BelgiŽ heb ik op de universiteit van Gent een versnelde opleiding genoten tot brouwmeester en vervolgens heb van 1997 tot 2007 in mijn vrije uurtjes een kleine ambachtelijke brouwerij gehad in Ommen "Brouwerij de Pauw". deze brouwerij bestaat nog steeds en ben verbonden aan de brouwerij als brouwtechnisch adviseur.  Momenteel  ben ik werkzaam als Chef-kok, bij Hampshire Paping Hotel & Spa in Ommen. Dit hotel & restaurant is een onderdeel van De Zon Hotels & Restaurants in Ommen, ook landgoed 't laer is hier een onderdeel van. Vanaf januari 2012 maak ik een educatieve kookprogramma op Vechtdalleefttv, waarbij ik de mensen mee neem en laat zien hoe mooi maar vooral hoe lekker de smaak van het Vechtdal is!

Mijn interesse gaat dus uit naar alles wat met eten & drinken te maken heeft, maar ook digitale fotografie en grafisch ontwerpen is een hobby van mij.

Heeft u een vraag aan mij, mail dan naar: info@johandrenth.nl