Kennelbouw BčrkeIn april 2007 is Kennelbouw Bčrke ontstaan uit de noodzaak om voor een redelijke prijs een op maat gemaakte kennel voor onze auto te verkrijgen. Een autokennel biedt u veel mogelijkheden en is multifunctioneel inzetbaar.

Waarom een autokennel zult u zich afvragen, onderstaand een paar antwoorden:

Veiligheid:
- uw hond zit veilig in zijn kennel, sjouwt niet door de auto en leidt u niet af tijdens de rit.
- mocht er een ongeval gebeuren dan zit de hond veilig in zijn kennel en wordt niet door de auto gelanceerd, met alle gevolgen van dien.

Hygiëne:
- Uw auto zal niet naar hond ruiken, de kennel neemt, in tegenstelling tot de bekleding van uw auto, geen geuren of vocht op.
- Ook na een wandeling in een modderig bos of een zwempartij blijft het interieur van uw auto schoon

Gemak:
- Een autokennel is licht en verplaatsbaar, hij kan ook buiten de auto gebruikt worden, bv. op shows of als u met vakantie bent, maar ook thuis als het 'veilig hol' van uw hond.


Onze autokennels worden gemaakt van 25mm aluminium buis en 4mm watervaste betonplex. Alle verbindingen zijn van stevige kunststof in grijs of zwart, op wens eventueel voorzien van een stalen kern. De kennels zijn voorzien van stevige grendels, eventueel met slotmogelijkheid. De kennels nemen geen geuren op en zijn eenvoudig schoon te houden met veger en blik, de stofzuiger of een sopje. Kennels worden op maat gemaakt voor uw auto. Indien gewenst bouwen wij ook kennels aan de hand van door u opgegeven specificaties.

Neem voor het maken van een offerte contact met ons op via E-mail