logoLombardi Grand Prix Pagina

[ English English | sitemapSitemap ]

Welkom op de Lombardi Grand Prix pagina. Hier vindt u alles over de Lombardi Grand Prix en aan haar verwante modellen zoals de OTAS 820 Grand Prix, de Giannini Grand Prix, de Abarth Grand Prix en de Abarth Scorpione. Ook vindt u hier een vergelijking tussen de diverse modellen.

We zouden graag in contact komen met andere eigenaren van Lombardi Grand Prix's maar ook van de andere bovengenoemde auto's om een lijst van 'overlevenden'gewijzigd op te stellen. U kunt zich hier aanmelden. Zoals zoveel dingen heeft ook een Lombardi niet het eeuwige leven. Gezien de "kwaliteit" van (Italiaans) blik uit de jaren '60 en '70 is het dan ook niet verwonderlijk dat velen op de schroothoop zijn beland. Hier vindt u een overzicht. Mocht u meer van een dergelijke auto weten, wilt u ons dan hierover informeren?

Eigenaren van andere Lombardi's worden ook uitgenodigd zich te melden. Door de Lombardi fabriek zijn meer auto's geproduceerd dan de Grand Prix en de Fiat 500 Lombardi My Car. Er is ons vaak niet meer bekend dan het type en een (zeer) globale omschrijving van de auto. Als u meer weet, stuur ons s.v.p. een e-mail. Van deze auto's willen we ook een lijst maken. Bent u in het bezit van zo'n auto, sluit je dan bij ons aan!

U kunt hier uw Lombardi Grand Prix te koop gewijzigd aanbieden , naar 'sleeping beauties' kijken of een vraag van een andere bezoeker beantwoorden.

Een klein deel van deze site is gewijd aan Francis Lombardi zelf en andere dingen die hij gedaan heeft.

De pagina's zijn beter gevuld dan in het begin, maar er kan altijd wel wat bij. Weet u meer en wilt u dat met ons delen, stuur 't naar ons toe. Alles is welkom!

Om de wijzigingen bij te houden, heb ik een historie-pagina toegevoegd. Ook is er nu een pagina met links gewijzigd.

italia

[ TopTop | sitemapSitemap ]