RONALD en TRIX EXPRESS
 aangeboden      STE-info       evenementen   formulieren   foto's     gezocht       home  
knutselen        links       onderdelen      vragen 
            
HANDLEIDING                                                                                                                                                     PRIVACY VERKLARING

NEUHEITEN 2018 NL
  Sander Nijeboer, de alom bekende trafodoctor is op de clubdag natuurlijk aanwezig voor uw trafo-reparatie.  
 

TRIX EXPRESS OPEN CLUBDAG

thema; “Mooi gebouwd met Trix Express”

18 november staat bij u natuurlijk al dik onderstreept in de agenda. Bij de organisatie ook en we hebben weer een aantrekkelijk deelnemersveld. Zij hebben beloofd met name aandacht te geven aan de accessoires van Trix Express waaronder de legendarische gebouwen uit de jaren ’30 en ’50.
Stefan van der Poll is weer aanwezig met zijn bakelietbaan. Onze Duitse vrienden, Jan Willem Leguit en Eric den Hamer komen inderdaad met zeldzame gebouwen. De heren Kegge en Hooijer maken weer een heel bezienswaardige tafel met museumstukken. Ook wordt er weer gezorgd voor de kinderen: het speelplatform is weer aanwezig onder leiding van Arie Bax en Simon Boer. Uw loc wordt overigens, terwijl u lekker rondkijkt, weer voorzien van nieuwe slipbandjes en druppeltje olie. Ook andere onderdelen vindt u vast bij één van 50 standhouders.
En dan is het alweer snel 14:00 uur wanneer de verloting van 50 “Tummel” boeken onder de aanwezige donateurs plaatsvindt. Mis dit niet! De winnaars van de vorige ronde worden geacht uit sportieve overwegingen niet mee te doen, zodat de kans op een boek voor de overigen veel groter is. Erg veel meer aansporing heeft u niet nodig om vrouw en (klein)kinderen mee te nemen naar de meest gezellige modelspoorbeurs van Nederland.
O ja, we beginnen om 07:30 uur met het opstellen van de tafels. Daar hebben we veel handen bij nodig. Graag aanmelden om mee te helpen bij j.w.leguit@online.nl / 0621571565 of j.vanderslik@ziggo.nl

Open van 11:00 tot 16:00 uur

toegang Euro 5,00; donateurs en kinderen gratis.
Cultuur- en Vergadercentrum H.F. Witte,
Henri Dunantplein 4, De Bilt
Inlichtingen: 06-21571565

 
   
     
Opmerkingen over de site: via e-mail:
trixexpress@planet.nl