Groesbeek of wel "Trek-er-es-uut"

Het jaarlijkse workshop-evenement voor trekharmonica's dat wordt georganiseerd door "Woarum Nie". Een digitale foto-impressie van de 12-de en de 11-de keer dat dit gebeurde. De datum wisselt jaarlijks omdat alles begint op woensdagavond voor Hemelvaartsdag en eindigt op de zondagochtend er na. Daarna neem je gewoon een week vakantie om bij te komen van de zaterdagnacht.

Dit jaar (2001) op een nieuwe lokatie, het Kandinsky-college aan de Malderburchtstraat in Nijmegen. Na de 2001-foto's, zijn de foto's van vorig jaar nog te zien.

"Groesbeek-2001".

Een doedelzak van afval-materiaal op het gehoor mee-spelen ... In discussie over een nieuwe trekzak ? béétje Cajun moet kunnen. Cajun dichtbij even relaxen met een lied. het klasje van Carl Erik Peter en CEL Geen trekzak te zien Trek er es uut en val eens op. Optreden van de dakloze zwervertjes (Wim Nagtegaal) Spelen om aan eten te komen zelfs de muziek kwam uit de afvalbak Roger Watson, Frans Tromp in muzikaal duel Roger & Frans met de trekzakbouwer Karel van der Leeuw Mooi Adje Cock de Koning (?) en Wim Dictus met Spaans klinked repertoire Cock de Koning, weergaloos op de 3-rijer Mark Söhngen (hij was het die Cock op zatredagavond uitnodigde) op de achtergrond

"Groesbeek-2000".

Het opzetten van de tenten ... en als ze staan. ... kunnen er nog veel meer bij. Duidelijk niet alleen voor ouderen Aanstormend talent. Pauze Meer pauze. Hij kon het spelen njet laten... Wel je eigen bord afwassen. Vlaanderen vooruit ! ... om misverstanden te voorkomen ... Doorgaan met oefenen Andere instrumenten zijn niet verboden Tijd voor een babbel. Optreden groep Karel van der Leeuw Ziezo, dat zit er weer op !

Naar boven