Molendag en Fort Wierickerschans

Nationale Molendag (12 mei 2001) te Utrecht bij de gerestaureerde Houtzaagmolen "De Ster". De vrijwilligersorganisatie vond dat deze dag muzikale luister behoefde. De weergoden waren gunstig gestemd en de muzikanten hadden er zin in. Albert Vonk sprokkelde de muzikanten bijeen en zo zaten we met 4 trekzakken, 2 violen, 2 harpen, 1 accordeon en 1 gitaar en nog wat hulpinstrumenten (fluiten en trommels) van 10 uur 's ochtends tot 17 uur 's middags in de muziektent en in de zon en op de molen tot vermaak van het publiek en (minstens net zo erg) van ons zelf.

20 Mei was het weer speelfeest. Nu in Fort Wierickerschans bij Bodegraven. Het was allemaal veel te leuk om steeds maar weer foto's te maken. De foto's onderaan de pagina zijn dus allemaal genomen voor het grote publiek kwam op het enorme plein. In alle gebouwen - en dat waren er heel veel - kon worden gespeeld (zelfs in de bunkers) en het was genieten van de akoestiek. Een prima lokatie, ook voor als het slecht weer zou zijn geweest. Daar moeten we vaker heen kunnen.

Nu eerst de foto's van de Molendag.

Houtzaagmolen "De Ster" Twee jonge gasten ... wat speelt ze nou ??
Een harpduet spelen op de omloop twee violen en een trekharmonica 't publiek gaat er bij liggen
familiewerk (zittend) familiewerk (staand) ter afsluiting: de molen

Foto's van Fort Wierickerschans.

Een uiterst krachtig geluid... We komen rustig op gang Met een CF-trekzak mag je even rust nemen. Aan elkaar gewend en nu kan het gaan beginnen.

Einde.