Waarom ?

Waarom.JPG (70349 bytes)Eerlijk gezegd: ijdelheid.
Een belangrijke drijfveer in het leven van veel mensen.

Als je een computer hebt en een telefoon (zo lang je niet vaart!) plus toegang tot Internet dan is het moeilijk om weerstand te bieden aan de verleiding het bewijs van je bestaan ook op het World Wide Web te bewijzen. 

Voor mijn muziekhobby heb ik heel veel gevonden en geleerd op Internet. Het leek mij leuk om ook eens wat terug te geven, maar dan wel op mijn eigen manier. Laat ik mij maar beperken tot het gebeuren in Nederland, wat ik daar mee maak en doe.

Ricoh.JPG (51093 bytes)Door het bezit van een digitale camera kan ik zo het een en ander aan fotografische verslaglegging doen van wat ik mee maak. Het betekent wel dat ik zelf niet zo heel veel te zien zal zijn op de plaatjes. Nu ja, ik kan ook foto's scannen, maar dat geeft toch een minder goed resultaat.

Kievitsjong.JPG (77117 bytes)Twee belangrijke hobby's heb ik: Volksmuziek (inmiddels bekend) en de Weidevogelbescherming. Van deze laatste laat ik in deze website ook het een en ander zien. Ik hoop dat dit anderen ook inspireert een beetje van hun tijd te steken in de aandacht en zorg voor de natuur.