Reblochontaartjes

 

Tip(s): Ingrediėnten voor 4 personen:
  • 1 uitje
  • 1 doosje champignons
  • 2 eetlepels kruidenboter
  • versgemalen peper
  • 4 plakjes diepvriesbladerdeeg
  • paar takjes peterselie
  • 2 eieren
  • 75 g geraspte Reblochon

 

Bereiding:

Het uitje snipperen, de champignons fijnsnijden en dit samen in de kruidenboter fruiten. Met peper bestrooien.
Ondertussen de bladerdeegplakjes op een koele ondergrond iets laten ontdooien en er vier kleine taartvormpjes mee bekleden, het teveel afsnijden.
Het champignonmengsel erin scheppen en met geknipte peterselie bestrooien.
De eieren loskloppen, met de kaas vermengen en in de vormpjes schenken.
In een vrij hete oven (220°C) in ± 15 minuten goudbruin en gaar laten worden. Uit de vormpjes halen.


backhome.gif (1584 bytes)