Kalfsvlees uit de oven

 

Tip(s): Ingrediėnten voor 4 personen:
  • 4 dunne kalfsschnitzels
  • versgemalen peper
  • 2 dunne plakken boerenham
  • Italiaanse pestosaus
  • bloem
  • 1 eiwit
  • paneermeel
  • 2 eetlepels boter of margarine
  • 3 eetlepels olie

 

Bereiding:

De kalfsschnitzels halveren en inwrijven met wat versgemalen peper.
De plakken ham halveren, bijsnijden, op vier kalfslapjes leggen en ze met een theelepel pesto bestrijken. Deze vier kalfslapjes afdekken met de andere vier kalfslapjes en ze vastzetten met een prikker.
De pakketjes door de bloem wentelen, ze door losgeklopt eiwit halen en ze door de paneermeel wentelen.
In een vlakke, ruime koekenpan de braadboter en de olie verhitten en de vleespakketjes aan beide kanten 20 seconden bakken.
De kalfspakketjes dan overdoen in een ovenschaal en de schotel ± 20 minuten in een voorverwarmde oven van 225°C schuiven.


backhome.gif (1584 bytes)