Fettuccine al burro

 

Tip(s):

Geef er wat gemengde salade bij.

 

IngrediŽnten:
  • 125 g boter
  • 4 eetlepels slagroom
  • 50 g geraspte oude kaas
  • 250 g lintnoedels (tagliatelle)
  • 1 witte truffel
  • extra oude kaas

 

Bereiding:

Klop de boter (op kamertemperatuur) met een houten lepel luchtig en romig. Klop er dan lepel voor lepel de slagroom door en roer er, als alle room in het mengsel is opgenomen, de geraspte oude kaas doorheen. Zet dit mengsel 30 minuten in de koelkast.
Kook de lintnoedels zoals aangegeven op de verpakking, doe ze daarna in een voorverwarmde serveerschaal en schep er snel het in klontjes verdeelde botermengsel door.
Strooi er eventueel een dun geschaafde witte truffel over en serveer de schotel met een extra schaaltje oude kaas.


backhome.gif (1584 bytes)