Varkenshaas met pasta en champignons

 

Tip(s): Ingrediėnten voor 2 personen:
  • 250 g varkenshaas
  • 150 g kastanjechampignons
  • 25 g bacon
  • 6 bosuitjes
  • 2 theelepels paprikapoeder (mild)
  • zout, peper
  • 25 g boter of margarine
  • 125 ml slagroom
  • 2 eetlepels cognac of vieux
  • gemengde peperkorrels
  • 200 g groene tagliatelle

 

Bereiding:

Het vlees en de champignons in plakjes snijden, de bacon en de bosuitjes in stukjes snijden. Het vlees bestrooien met paprika, zout en peper. In de boter het vlees, de bacon, de champignons en de bosui ± 5 minuten roerbakken. De slagroom en de cognac toevoegen en de saus ± 5 minuten zachtjes laten koken. Wat peper erboven malen.
Serveren met de gaargekookte pasta.


backhome.gif (1584 bytes)