Home 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

WEEK 22 (29 Mei t/m 04 Juni 2005)

Zondag 29 Mei 2005 DEMOCRATIE
De Nazi's hebben in de oorlog veel erge dingen gedaan maar nu vandaag de dag 60 jaar later marcheren de Nazi's weer door de straten dat betekent dat zij het niet erg vinden wat er in de oorlog is gebeurd ze lachen erom en dan moet je toch een bepaalde strontmentaliteit hebben dat kan niet anders, en wat ik ook raar vind is dat deze Nazi zwijnen vergunning krijgen van een Gemeentehuis onder het mom van "ze moeten hun mening kunnen uiten dat is Democratisch" maar ik zet daar vraagtekens achter, ik vraag me wel eens af of de mensen die vergunning verlenen soms heel stiekum achter de schermen de echte Nazi's zijn en de Neo-Nazi's op straat het vuile werk laten opknappen. Als deze mensen zeggen ook Nazi's hebben het recht om Democratisch hun mening te kunnen uiten dan moeten ze ook tot het bittere einde gaan en zeggen "dan hebben criminelen ook het recht om hun mening te uiten op straat", dus dan moeten moordenaars ook een vergunning krijgen om te schreeuwen "vandaag alle oude van dagen en morgen alle kinderen", dan moeten ook verkrachters een vergunning krijgen om te gaan lopen schreeuwen" vandaag alle blondjes en morgen alle rooien", dan moeten ook bankovervallers een vergunning krijgen om te gaan lopen schreeuwen "Vandaag alle Rabo's en morgen alle Ing's". En wat ik ook een schande vind is dat de oudjes die God weet wat hebben mee gemaakt in de oorlog en familie vrienden kennissen buren hebben verloren nu 60 jaar later met verdriet in het hart moeten zien hoe de Nazi's weer door de straten marcheren ik vind dat elk Gemeentehuis die vergunning verleent aan deze zwijnen zelf ook zwijnen zijn want het verdriet van deze oudjes zal hun ook worst wezen. En als de Nazi's door de straten marcheren zijn er ook tegenstanders aanwezig maar die worden vaak hardhandig verwijderd door de Gestapo's dat zag ik b.v. op Tv in Duitsland sommige van deze Gestapo's sloegen de tegenstanders konstant en heel hard in het gezicht en dat is logisch want zij zijn hun bazen de Nazi's aan het verdedigen dat deden ze ook in de oorlog konstant de burgers in mekaar schoppen om de Nazi's te plezieren, wat ook heel raar is de Nazi's mogen altijd marcheren maar de tegenstanders bijna nooit zij worden konstant gezien als criminelen die hardhandig verwijderd moeten worden terwijl in werkelijkheid zijn zij de moderne verzetshelden anno 2005 na Christus want zij durven de Nazi's nog aan te pakken. Tot besluit als je in wedergeboorte gelooft dan is het altijd mogelijk dat de echte Nazi's uit de 2e wereld oorlog opnieuw zijn geboren op Aarde en nu als Neo-Nazi's het opnieuw proberen.

Maandag 30 Mei 2005 UFO'S
Of Ufo's wel of niet bestaan en waar ze wel of niet vandaan komen dat laat ik even in het midden, het feit ligt op tafel dat Ufo's al 1000den jaren worden gezien maar de mensen die dit doen worden vaak afgeschilderd als "halve gare" door de allesweters en al die andere verwaande wezens die ook nog eens arrogant weigeren de zaken te onderzoeken alsof zij alle wijsheid in pacht hebben van de Evolutie die al miljarden jaren duurt, er zijn ook genoeg mensen met een verantwoordelijke baan zoals ruimtereizigers piloten van commerciele vliegtuigen astronomen en ook genoeg politieagenten die midden in de nacht dingen zien die niet te verklaren zijn, vaak besluit men om maar niks te vertellen uit angst om voor gek verklaard te worden of nog erger bang om ontslagen te worden, in het verleden hebben de Franse piloten aangegeven als Air France die piloten wil ontslaan die een Ufo hebben gezien dan houden ze geen piloot meer over, astronomen zien veel meer als ze door hun telescopen kijken maar vele houden hun mond uit een soort van lijfsbehoud denk ik. Er zijn overal in de Wereld vrouwen die beweren ontvoerd te zijn door Ufonauten en later blijken ze zwanger te zijn maar ook zij worden niet serieus genomen sommigen eindigen in Psychiatrische inrichtingen want ook vele hulpverleners zijn arrogante wezens. Ik zat aan iets anders te denken er zijn op Aarde kleine kinderen die de ziekte van Progeria hebben ze lijken op oude van dagen en ze worden meestal niet oud, en dit kan inderdaad een ziekte zijn tuurlijk ik ben nog steeds een leek maar ik zat me ook af te vragen hun hoofd lijkt vaak op het hoofd van een Ufonaut (ik ben met een waterhoofd geboren misschien was ik wel een Ufonaut in mijn vorige leven), stel dat een Aardse vrouw gedwongen seks heeft met een Ufonaut dat kind dat geboren wordt dat is inderdaad een kruising van een mens en een Ufonaut maar omdat dit een onnatuurlijke sexdaad was probeert de evolutie misschien om dit leven zo snel mogelijk weer te beindigen hoe beroerd het ook mag klinken voor het kind zelf. Stel dat Ufonauten 1000 jaar niet geboren mogen worden op Aarde omdat ze in een vorig leven de mensheid als oud vuil hebben behandeld en uitgeroeid misschien forceren zij de gang van zaken om toch geboren te worden op aarde door het te doen met een Aardse vrouw, maar omdat er op Aarde zowel goede als slechte mensen bestaan is het misschien logisch om te zeggen dan zullen er waarschijnlijk ook goede en slechte Ufonauten zijn. Je kunt nog verder gaan en suggeren dat zij moeten wachten tot het hun tijd is om op aarde geboren te worden en sommige goede Ufonauten die geboren worden besluiten misschien op volwassen leeftijd om piloot te worden bij een luchtvaartmaatschappij dus nu vliegen ze in een vliegtuig i.p.v. een Ufo of na hun Aardse dood gaan ze als Geesten? Ufo's vliegen en sommige van de slechte Ufonauten gaan misschien bij de luchtmachten van de wereld werken om zoveel mogelijk mensen van het leven te beroven d.m.v. bombardementen.

Dinsdag 31 Mei 2005 GEZONDHEID
Ik zat me af te vragen of keukens funest zijn voor de gezondheid want als u staat te braden dat vet lost op en dwarrelt door de keuken en u inhaleert een deel waardoor uw lichaam vervet, ik zat er aan te denken of het misschien verstandig is om tijdens het bakken een witmondkapje te dragen de schilders gebruiken die ook wel eens en dat zou ik in het bijzonder willen aanraden aan mensen die de hele dag in snackbars boven de ovens staan te bakken of draai een week proef met een witmondkapje en dan kijkt u hoe vet dat kapje wel of niet is aan het eind van de week, de tegenstanders zullen van de toren gaan blazen maar trek u er niks van aan probeer het een week met een witmondkapje.
En de bekende open keukens zijn ook funest voor uw huiskamer want dat vet dwarrelt door de lucht en valt overal neer op de salontafel de boeken in de gordijnen de vitrage de ruiten het behang het plafond en ook in de sleuven van uw Tv die de warmte moeten afvoeren, en als de binnenkant van uw Tv te vet wordt kan het vet spontaan ontvlammen netzo als vet in de koekepan, dat niet alleen doordat de onderdelen verstikt worden door een laagje vet opgebouwd in de loop der jaren kan de warmte niet goed weg en zal het onderdeel te heet worden en veel sneller kapot gaan dus meerdere reparaties, als u uw Tv aanzet en u hoort een tijdje een knetterent geluid dan is dat vet die ontploft omdat hij verwarmt wordt (ook door vocht omdat het buiten en binnen al de hele dag vochtig is en uw Tv b.v. al oud is). Mijn Tv monteur adviseerde mij dat als de Tv uitstaat "leg er een doek overheen zodat er niks in kan vallen" (ook computer als die in de huiskamer staat) u zou b.v. een restant kunnen nemen van de gordijnen dan staat het ook nog leuk, en als de Tv aanstaat leg vitrage over de sleuven maar niet dichte vitrage want de warmte van de Tv moet wel weg kunnen b.v vitrage met kleine gaatjes die druppeltje vet kunnen tegenhouden. Jaarlijks ontploffen of vliegen er een X-aantal Tv's door kortsluiting in de brand misschien heeft het wel of niet met vet te maken? of deels volgens mij is dit nog nooit onderzocht, als de Brandweer zegt de Tv is ontploft door kortsluiting oke prima maar wat heeft die kortsluiting veroorzaakt elektriciteit een kapot onderdeel of vet dat weten ze niet. Tot besluit niet alleen de bekende Microwave ovens maar ook Inductiekookplaten schijnen funest te zijn voor de gezondheid van de gebruiker vanwege de hoge straling maar vanwege de Economie zit dit bewijs in de doofpot tenminste dat vermoed ik.

Woensdag 01 Juni 2005 PROSTITUTIE
Veel Prostituees zeggen mijn pooier houdt van me hij houdt zo verschrikkelijk veel van me dat ik het niet erg vindt om mijn lichaam te verkopen voor hem, als de dames voor eens en voor altijd willen weten of het wel of niet zo is dan hoeven ze alleen maar het volgende te doen: de 1ste de beste keer dat u die pooier tegenkomt dan hoeft u alleen maar tegen hem te zeggen: "ik heb besloten om met dit beroep op te houden pas op het moment dat jij elke avond tegen betaling je lichaam gaat verkopen in een homotent dan pas zal ik weer klanten ontvangen", ik vermoed dat 9 van de 10 prostituees te horen krijgen: "mijn lichaam verkopen ben je soms niet goed wijs ik ben geen prostituee hoe kom je aan die idioterie", op dat moment weet u als prostituee voor eens en voor altijd hij houdt niet van me het is allemaal komedie geweest hij heeft mijn lichaam alleen maar nodig om rijk te worden. En als u als protituee door wilt gaan met dit beroep om wat voor een reden dan ook dan moet u dat inderdaad zelf weten u bent inderdaad volwassen en het is inderdaad uw lichaam en u kunt ook inderdaad zeggen dit is een vrij Democrarisch land dat mag ik zelf beslissen prima oke. Maar zorg er dan wel voor dat u uw eigen baas wordt schop de pooier de deur uit, zorg er voor dat elke Euro die u verdient in uw eigen zak blijft en geef ook geen cent aan de belasting want anders hebben we 150 pooiers in de 2e kamer en dat is geen leuk idee, zorg er ook voor dat als u over b.v. 20 jaar ophoudt met dit beroep dat u niet bij Sociale Zaken uw hand moet gaan ophouden zoals nu de meeste prostituees overkomt tenminste dat vermoed ik, en vergeet ook niet dat als u straks in de uitkering zit dat die zogenaamde geweldige pooier in geen velden of wegen meer te bekennen is u kunt nu het rambam krijgen van hem want er valt niks meer op te strijken. Probeer zoveel mogelijk te sparen want eens komt er een tijd dat de klanten op u zijn uitgekeken en dan is het leuk om iets over te houden als u platzak eindigt dan heeft u al die jaren inderdaad gratis voor jan met de pet gewerkt. Denk er alsjeblieft heel goed over na laat u niet gebruiken en ondersteboven kletsen door een pooier wordt ook niet verliefd op hem want het is gewoon een crimineel tenzij u ook zo bent en dan wordt het inderdaad soort zoekt soort, en mocht u kinderen hebben hou dan op met dit beroep doe het dan voor uw kinderen het lijkt me helemaal niet leuk voor hun als ze het weten of er in de toekomst achter komen, u heeft ze 9 maanden gedragen u heeft ze geboren laten worden respecteer ze dan ook.

Donderdag 02 Juni 2005 3eWERELD
Wij stoppen in het kader van het milieu onze oude kleren in plastic zakken en geven ze aan de diversen bedrijven, een deel van de kleding gaat naar de papierfabriek een ander deel gaat naar de poetslappenfabriek een deel gaat naar de kringloopwinkels weer een nader deel wordt gratis weggegeven aan b.v. de armen in de 3e wereld maar er is ook een deel die wordt glashard verkocht b.v. aan Afrika en die kleren kun je gewoon kopen op de markt waardoor de lokale textielfabriekjes failliet gaan want men koopt liever een 2ehands kledingstuk uit Nederland voor 5 Euro dan een nieuwe uit de lokale fabriek voor 10 Euro. In Nederland schijnen er veel bedrijven te zijn die zich bezig houden met 2ehands kleren want het schijnt een goudmijn te zijn. De ontwikkelingsorganisaties zeggen niet voor niks dat wij de lokale handel in b.v Afrika aan het slopen zijn, maar helaas onze politieke leiders kijken de andere kant op want het draait waarschijnlijk om de poen. Veel westerse batterijen eindigen in b.v. India en daar zitten kleine kinderen soms al vanaf 5 jaar met hun blote vingertjes oude batterijen open te maken, al die chemische restanten worden weer gebruikt om produkten mee te maken, maar onze regeringen piekeren er niet over om die kinderen te beschermen want ze hebben een huidskleur en wij zijn mooi onze oude troep kwijt dus 2 vliegen in 1 klap. De afvoer van Europese en westerse afvalstoffen dat is een gouden handel, oude computers kranten tijdschriften reklamefolders oude boten noem maar op en het verdwijnt naar arme landen de bruikbare spullen worden er uit gehaald en de restanten worden gedumpt want in die landen heeft men geen mileubesef zoals wij. Wij zijn hun landen aan het vervuilen en in onze eigen landen slaan we ons zelf op de borst vanwege het schone mileu. Ons atoomafval wordt naar Engeland gebracht waar het wordt verwerkt maar de kinderen die rond die fabriek wonen worden ziek met kanker en leukemie maar helaas veel regeringen kijken de andere kant uit is dat niet een diepe schande? Dit laatste stukje heb ik ergens gelezen maar ik weet niet meer waar dus als iemand zijn eigendom herkent hoop ik dat de persoon het niet erg vind. Er zijn ook genoeg produkten in b.v. Nederland en Belgie waarvan de THT-datum al verlopen is die worden glashard aan b.v. Suriname verkocht en dan denk ik aan de bekende partij beschimmelde kaas van enkele jaren geleden. Suriname is voor Nederlandse en Belgische producenten en handelaren een goudmijntje, in de voormalige Hollandse kolonie kunnen ze moeiteloos de restpartijen slijten die in eigen land onverkoopbaar zijn. Weliswaar voor weinig geld maar dat levert nog altijd meer geld op dan het te moeten vernietigen omdat de uiterste vervaldatum bijna is bereikt of de produkten beschadigd zijn.

Vrijdag 03 Juni 2005 GEESTELIJK
Als God zegt: "Uw oren zijn doof" dan bedoeld hij misschien dat we niet willen horen wat Jezus echt gezegd heeft n.l. "Alleen maar mekaar helpen in die 80 jaar en niks anders" dan zal alle ellende die u ondoorgrondelijk noemt verdwijnen en dan zit u sneller in de hemel dan u denkt. Misschien kun je beter alle kerken en geloven afschaffen want dat al 1000den jaren bekende gevecht om de macht en het geld houdt de geestelijke ontwikkeling verschrikkelijk tegen, in die zin zijn het misschien inderdaad de kerken en geloven die de echte Anti-Christussen zijn, dus de Duivel lacht zich een bochel om alles wat de mensheid is, dan haal ik dat bekende spreekwoord aan: "In het land der blinden is eenoog koning". Stel nou eens dat er in werkelijkheid geen God en geen Duivel bestaan, misschien is het een verzinsel van de kerkleiders om de massa 80 jaar bang te maken en ze zo onder de knoet te houden. Stel dat er in de afgelopen misschien wel miljoenen jaren 10 miljard mensen op Aarde hebben gewoond en van al die was er 1 het allerbeste die is misschien wel 1000x wedergeboren en toen voor goed heen gegaan naar de goede geestelijke wereld en ook daar was hij de allerbeste, misschien heeft men hem toen uitgeroepen tot een soort van opperwezen. En dit geldt ook voor de allerslechtse wezen en in die slechte geestelijke wereld was hij ook de slechtste en hem heeft men ook uit geroepen tot opperwezen maar omdat hij de slechste was heeft hij waarschijnlijk de macht opgeeist en misschien wel genomen omdat hij perse de leider wilde zijn om zijn onderdanen in de slechte geestelijke wereld en op Aarde de baas te spelen. Netzo als ook een maffialeider zijn eigen mensen laat doden als ze niet naar zijn pijpen willen dansen. En misschien heeft de goede geest gezegd ik wil geen God zijn en ook niet boven jullie staan, we zullen gelijk zijn aan mekaar en moeten het samen doen, we zullen allemaal Goden en Christussen zijn en ook de mensen op Aarde zullen allemaal Goden en Christussen zijn. En misschien komen de Goden en Christussen af en toe naar ons kijken of ons goede raad geven. Maar ja als je kijkt naar de ellende van de afgelopen 1000den jaren dan zijn wij misschien inderdaad stokdoof, en dat is ook ergens niet te begrijpen want we hebben hersens en intelligentie maar om de een of ander duistere reden blijven we doen alsof we niet weten waar de klepel hangt. Misschien zijn wij in werkelijkheid gewoon slechte wezens en die bijbels en wetboeken zijn misschien gewoon slimme geslepen geraffineerde camouflage waar we geen donder van menen.

Zaterdag 04 Juni 2005 TOEKOMSTKIJKEN
Er zijn mensen die iets zien in gedachten of voor zich en een tijd later gebeurt het in het echt wat zou dat zijn je zou het kunnen vergelijken met een LP u stoot tegen de tafel en de naald springt 3 groeven verder en u hoort een ander geluid, misschien heeft u het wel eens meegemaakt dat u beseft dat u iets 2x meemaakt in een fractie van 1/10seconden alsof er in het midden van de gedachten een leegte ruimte was, of u zit te lezen en u moet aan een kennis denken en even later belt de persoon op of aan, of een moeder wordt midden in de nacht wakker rent naar haar kind en ondekt dat het verkeerd ligt, of iemand begint spontaan te huilen en een uur later wordt u verteld dat er een ongeluk is geweest en iemand die u kent is overleden, wat is dit allemaal intuitie voorgevoel psychiatrische idioterie zwarte kracht wat is het? De bekende Nostredamus kon in de toekomst kijken deed hij misschien het zelfde? zag hij zaken die in de toekomst echt gaan gebeuren, stel u zit dat boek te lezen is het mogelijk dat hij meeleest? hoe raar het ook mag klinken en wat ook belangrijk is mag hij dat ook meelezen want u weet van niks, is het mogelijk dat ook God Jezus Engelen Geesten Ufonauten en de Duivel meekijken wat wij doen dagelijks, of stel een lid van een stam uit de oertijd laten we zeggen 50.000 jaar geleden die zag dat u vlees braadde op vuur en hij heeft dat geintroduceerd bij zijn stam het vlees dat ze eerst rauw aten gooit hij in het kampvuur en iedereen smult misschien vonden de stamleden hem zo wijs of mysterieus dat ze hem bombardeerden tot stamhoofd en hij dacht ongetwijfeld dit is een gave van God die heeft mij geroepen maar het kan ook zijn dat het vlees heel per ongeluk in het vuur is gevallen want niet alles hoeft persé een mysterieuze bijsmaak te hebben. In de bijbel staan al de bekende verhalen en velen rammelen en spreken mekaar tegen is het mogelijk dat de opschrijvers ook in de toekomst konden kijken en het in de bijbel hebben geschreven zogenaamd in opdracht van God, en zaken en waarheden die ze niet konden gebruiken hebben ze verdraaid? Als de mens in staat is om met zijn gedachten in de toekomst te kijken is het dan ook mogelijk dat je een voertuig créeert (Ufo?) en daad werkelijk naar de toekomst kunt gaan en misschien ook naar het verleden? of misschien zelfs wel naar andere dimensies als ze bestaan?. Tot besluit moeten we er ook rekening mee houden dat er natuurlijk ook mensen zijn die gewoon zwaar van de pot gerukt zijn die verbeelden zich allerlei dingen die helemaal niet gebeurt zijn, en dan is het inderdaad jammer dat de bonafide mensen die wel dingen meemaken voor malloot worden versleten.

Home 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 (12) 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22