Home 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

WEEK 16 (17 t/m 23 April 2005)

Zondag 17 April 2005 BELASTING
Als de Regering een ander belastingsysteem zou invoeren dan kunnen de meeste belastingkantoren dicht en dat systeem zou als volgt kunnen gaan, stel dat de Regering jaarlijks 130 miljard Euro nodig heeft om Nederland draaiende te houden dan zouden ze dat bedrag kunnen delen door de ongeveer 7.000.000 voordeuren van Nederland en elke maand wordt een deel van dat bedrag automatisch ingehouden van ons inkomen voor de 1 van het eigen vermogen voor de 2e van het salaris en voor de 3e van de uitkering en dan kan ook niemand meer belasting ontduiken, en dit systeem houdt in dat de BTW wordt afgeschaft en al die andere vormen van belasting en voor het bedrijfsleven bedenkt men een aparte regeling, men zou op deze manier het ingewikkelde geldverslindende belastingsysteem veel economischer kunnen maken, Het nadeel is natuurlijk dat de meeste belastingambtenaren werkloos worden. Er zullen lezers zijn die zullen zeggen dit gaat niet werken maar waarom niet we doen het nu toch al met de afvalstoffenheffing, stel dat uw woonplaats jaarlijks 10.000.000 Euro nodig heeft om al het afval af te voeren dat bedrag deelt de Gemeente door alle voordeuren van de stad men betaalt dat bedrag 1x per jaar, waarom zou het ook niet kunnen werken met de belasting die de Regering jaarlijks nodig heeft om het land draaiende te houden, mensen die werken betalen meer dan de werklozen en de ouden van dagen gezinnen betalen iets meer dan de alleenstaande dat gebeurt nu ook met de afvalstofheffing. Als we belasting betalen dan blijft er niet veel over van de Euro, als u uw salaris krijgt dan betaalt u eerst personele belasting, vervolgens gaat u met het restant naar de woningbouw en bij de huur inbegrepen zit ook weer belasting, met het restant gaat u naar de supermarkt voila weer belasting, met de rest gaat u tanken en huppetee inderdaad weer belasting. Bij iedere financiele handeling moet u weer belasting betalen van het salaris en als klap op de vuurpijl moet u een jaar later ook nog eens inkomstenbelasting betalen, misschien staan we van elke Euro wel 50%? belasting te betalen misschien is het beter om aan het begin direct alles te betalen dat scheelt een heleboel ingewikkeld gedoe wat ook handen vol geld kost, wat dacht u van het idee ben ik geschift?

Maandag 18 April 2005 WERKLOOSHEID
Zo zijn er meer problemen die Regeringen moeten oplossen b.v. de werkloosheid het moet mogelijk zijn dat er een wet komt die zegt dat er in elk gezin maximaal 50 uur gewerkt mag worden 40 gewone uren en maximaal 10 overuren, of 1 persoon werkt die 50 uur of elk 25 uur of de ene 15 uur en de andere 35 uur want als elk gezin 50 uur werkt dan kan die 2e 50 uur naar een werkloos gezin en houdt de Regering god weet hoeveel uitkeringen over op jaarbasis.
Als u vanavond aan tafel zit met uw partner en 2 kinderen en er liggen 4 karbonaadjes op tafel dan krijgt elk 1, als een van de kinderen er 2 zouden nemen dan wordt het razendsnel aan het verstand gebracht we zijn met zijn vieren en niet met zijn drieŽn waarom brengen we dit nou ook niet in praktijk in het grote gezin dat Nederland heet. In oorlogstijd krijgt elk gezin een voedselbonboekje het is niet zo dat het ene gezin 3/4 boekje krijgt en het andere gezin 2 boekjes. Daarnaast zou de Regering een wet kunnen maken die zegt dat een bedrijf pas personeel mag ontslaan als ze minder dan ?% winst maken, en niet de winst opkrikken door een deel van het personeel te ontslaan en ook niet ontslaan om de aandeelhouders te behagen met meer winst. Daarnaast zou de Regering kunnen zeggen een bedrijf mag maximaal 50% automatiseren en die andere 50% moet personeel zijn. Als een werkloze een paar uur werk weet te vinden dan moet hij of zij 80% inleveren terwijl een werkende die bij 2 bazen werkt mag 80% houden, als een werkloze een lotto wint dan wordt hij of zij vaak uit de uitkering gezet terwijl een werkende kan alle lotto's van het land winnen hij of zij wordt niet uit het werk gezet zodat een werkloze aan het werk kan, men zou zelfs een wetje kunnen maken die zegt dat als een burger genoeg geld heeft om te rentenieren dan mag hij of zij niet meer werken, stel er zijn 100.000 Psychiaters en Psychologen die al miljonair zijn die kunnen dan mooi rentenieren en in hun plaats kunnen die 2e 100.000 werkelozen Psychologen en Psychiaters aan het werk hardstikke mooi toch plus dat scheelt de Regering 100.000 vette uitkeringen per jaar.
Als de Regering fraudeurs wil uitroken dan moeten ze het systeem loslaten werkloze mogen die 80% houden van die paar uur dat ze werken want veel fraudeurs zullen nu boven water komen en het wel opgeven en die 20% die ze gaan inleveren is op jaarbasis misschien meer dan de Regering nu verliest doordat ze onder gedoken zijn. Dat niet alleen als je de Bijstandswet steeds strakker aantrekt zullen steeds meer mensen gaan onderduiken en dat niet alleen waarom moeten de goede werklozen lijden onder de fraudeurs? de Regering scheert nu alle werklozen over dezelfde kam. Dat niet alleen het is best mogelijk dat de werklozen gebruikt worden zowel door het bedrijfsleven als de Regering want als men hun niet meer nodig heeft dan worden ze er massaal uitgestampt maar als men 5 jaar later met de handen in het haar zit omdat de Economie opbloeit dan krijgen de werklozen te horen je bent lui en wilt niet werken maar als over 5 jaar de Economie weer in de slop zit dan worden ze er evenhard weer uitgeknikkerd. Leve de grote Democratische Komedieshow.

Dinsdag 19 April 2005 DICTATUUR
Volgens mij is Nederland geen Democratie, stel u wilt niet voor een baas werken maar ook niet in de uitkering zitten u gaat in de stad staan met een viool en een pet de ene burger gooit een duppie en de ander 50cent en aan het eind van de maand denkt u hardstikke mooi ik kan mezelf financieel bedruipen en de Regering houdt een uitkering over. Maar u zult daar zeker weten niet lang staan want vrij gauw zal de Gemeente u verzoeken om op te krassen, de volgende dag keert u terug om danspasjes te maken weer wordt u weggestuurd en de 3e dag gaat u op uw hoofd staan maar dit keer wordt u meegenomen want u bent hardleers u weet niet wat het woord illegaal betekent vervolgens zal een rechter of een psychiater u dat aan uw verstand proberen te brengen. Wij moeten in Nederland verplicht of bij een baas werken of in de uitkering zitten rentenieren zit er voor de meeste van ons niet in, wat dat betreft zijn Suriname en Amerika ideale landen daar ben je zolang je de andere niet lastig valt volledig vrij, in veel Amerikaanse steden hoef je je niet te registreren bij een burgelijke stand ook niet als je nieuw in de stad bent in Nederland moet dat binnen geloof 2 dagen anders ben je het haasje, terwijl in Amerika gaat men van het standpunt uit (ik praat even niet over registratie vanwege terrorisme) niemand hoeft verplicht te weten waar jij uithangt en of verblijft en als vrij mens ben je ook niemand verantwoording schuldig je kunt gaan en staan en wonen waar jij wilt, maar in een klein kruideniersachtig burgelijk land zoals Nederland wil de Regering en Ambtenaren zelfs weten wat voor maat en kleur onderbroek u draagt en ook waar u hem of haar gekocht heeft en hoeveel u er voor betaald heeft ik denk inderdaad dat we in Nederland te ver zijn doorgeschoten. Ik vind dat Nederland te strak is geregeld er moeten burgers zijn die zich financieel zouden weten te bedruipen maar ze worden tegengehouden door 1000 en 1 regeltjes wetten en verordeningen je wordt a.h.w. in een keurslijf geperst en als je niet wil dan ben je of asociaal of ziek. Er zullen genoeg mensen zijn die een bedrijf willen beginnen maar de aanvraag van een vergunning heeft zoveel haken en ogen dat je al failliet bent voor je bent begonnen en een vergunning aanvragen kan jaren duren. Of stel u wilt rentenieren en op een gegeven moment haalt u een bepaald bedrag van de bank om iets te kopen maar dan staat u direct onder curatele want de bank moet wettelijk verplicht dat bedrag aanmelden bij een overheidskantoor die vervolgens achter uw rug om gaan uitvissen wat u met uw geld gedaan heeft. Zou u spontaan uw bank binnen wandelen om b.v. 50.000 Euro op te halen dan krijgt u het geld niet mee ook niet in de vorm van een check er moet eerst toestemming verleent worden van bovenaf alsof het geld van hun is.

Woensdag 20 April 2005 VOORTUITGANG
Onder Voortuitgang wordt door de meeste van ons Wereldburgers verstaan carriere maken geld verdienen kortom een leuk leven leiden en daar is niks mis mee behalve als het tenkoste gaat van andere niet alleen in eigen land maar ook in andere landen daar leven ze vaak een arm leven en ze hebben geen hoop meer omdat ze beseft hebben die andere landen waar ze een goed leven hebben die laten ons verrekken. Wij als Westerlingen gebruiken 80% van de Wereldgrondstoffen en mineralen terwijl wij maar een kleine groep zijn en geen enkele Regering is van plan omdat aan de haak te stellen nee nog erger ze doen vaak zaken met corrupte Regeringen die hun eigen volkeren gevangen zetten martelen verkrachten terroriseren en vermoorden want het draait om de grondstoffen dat moet gewoon doorgaan, daarom durf ik rustig te beweren dat wij als Westerlingen medeschuldig zijn aan moord want wij vinden het prima wat die Regeringen uitspoken met hun burgers als wij hun grondstoffen maar blijven krijgen en zo denken veel van onze Regeringen ook daarom verandert er ook niks, en als we dan ook nog eens weten dat ze 4 Euro rente moeten betalen omdat ze 1 Euro geleend hebben dan zijn we die mensen langzaam aan het wurgen en zij worden radeloos en gaan op een gegeven moment oorlog met mekaar maken omdat ze honger hebben en kwaad zijn en wij op ons beurt gaan hun veroordelen en we sturen dan schijnheilig blauwhelmen alsof we allemaal zonen van moeder Theresa zijn terwijl wij in die Westerse wereld willen maar niet weten dat wij medeschuldig zijn aan hun oorlogen want wij zijn niet van plan om onze rijkdom met hun te delen daar zijn we te egoistisch voor en als wij geld inzamelen voor een Tsunami dan is dat niet zo zeer om te helpen maar omdat wij waarschijnlijk in ons onderbewustzijn weten wat het betekent om te verdrinken want dat hebben we waarschijnlijk meegemaakt in ons vorige leven tijdens de zondvloed want normaal zouden we ze ook niet helpen ja toch. Als we kijken naar b.v Suriname de bekende Aluminium Bauxiet wordt door de Westerse wereld gekocht voor een appel en een ei en op het moment dat de Regering zou zeggen we willen 2x zoveel voor onze Aluminium hebben anders gaat de grens dicht dan durf ik te beweren dat Amerika binnen een week Suriname militair zal binnenvallen want 70% van hun vliegtuigen zowel militair als commercieel wordt van Surinaams Aluminium gemaakt plus een deel van hun munitie en zonder kunnen ze de Wereld niet beheersen.

Donderdag 21 April 2005 PROBLEMEN
In elk land stapelen zich de problemen op en het duurt tergend langzaam voor ze zijn opgelost als ze worden opgelost en misschien zijn er problemen die men helemaal niet eens wil oplossen omdat die de economie draaiende houden.
Kijken we b.v. naar de criminelen die brengen goud geld in het laatje (schatkist) want alles wat gestolen wordt moet worden vervangen, stel uw auto is pleite de fabrikant moet nog een auto maken dus 2 i.p.v. 1 dat betekent 2x zoveel omzet 2x zoveel werkloosheidbestrijding meer mensen aan het werk en al die nevenbedrijven varen er ook wel bij en ook iedereen van de justitie hulpverlening advocatuur nazorg reclassering verzekeringsmaatschappijen gevangenissen enz enz enz blijven allemaal aan het werk en als klap op de vuurpijl de Regeringen krijgen nu 2x zoveel belasting binnen 1x van de aanschaf van uw oude auto en 1x van uw nieuwe auto dus de criminaliteit volledig uitroeien we piekeren er niet over. Werkloosheid precies zo als Nederland b.v. geen werklozen had dan zouden al die mensen die om de werklozen heen draaien geen werk meer hebben en dat is in de verzorgende moederlijke staat die Nederland heet een heeeeeeeel groot leger carrierejagers yuppies en 2verdieners plus als die boos worden omdat ze dreigen werkloos te worden dan zullen ze tijdens de volgende verkiezingen de heren massaal wegstemmen dat dus nooit leve de werklozen zullen politici wereldwijd misschien denken. Nemen we ook de asielzoekers (geen probleem hoor) als die er niet waren idem dito weer minder omzet en meer werklozen als er geen zieken waren daar gaan we weer die hele farmaceutische en medische industrie gaat op zijn gat geen miljarden en wereldwijd triljarden omzetten meer per jaar geen villa park "de Bungalow" meer voor ons de Regeringen en hun vriendjes krijgen het al Spaans benauwd als ze dit misschien lezen Pffffffffffffffff "die Gouvernante toch" kunnen we hem geen oprotpremie naar Suriname geven jongens we moeten even onze stropdas wat losser doen misschien helpt dat het is wel erg warm vandaag hŤ.
De 2e reden dat problemen niet makkelijk worden opgelost is omdat ook politici kuddedieren zijn toen wij nog klein waren hebben we onze ouders familie buren kennissen op een bepaalde manier horen praten en dat hebben we in de 1ste 20 jaar van ons leven klakkeloos overgenomen dus als onze vader b.v. de problemen konstant wegschoof of ontkende dan zullen wij dat ook doen en ook politici dus als de ouders grootouders en voorouders op een bepaalde manier regeerden in de politiek dan zullen de politici van nu dat ook doen, zouden ze het probleem oplossen dan moeten ze de ouders en hun opvoeding verraden maar dat nooit want wij zijn altijd beter dan het kind van de buren. De bekende soms verhitte discussies op Tv vele sprekers zijn konstant het standpunt van hun ouders aan het verdedigen en waarschijnlijk beseffen ze dat helemaal niet eens ze denken vaak dat het hun eigen mening is. Dan is er nog een 3e reden waarom politici niet makkelijk een probleem zullen oplossen n.l. ze willen allemaal hun zin doordrijven en met b.v. 150 man kom je er nooit uit, als Politici een week lang hebben gepraat over een probleem dan weet een ieder precies wat hij wil toch gaat men niet Democratisch stemmen men probeert soms jaren die andere hun mening op te dringen terwijl als men wel na een week ging stemmen dan is men pas echt met Democratie bezig n.l de meeste stemmen gelden en dan is er weer een probleem opgelost theoretisch kun je in een jaar misschien wel 100 problemen oplossen als men het individuele of partij egoisme opzij schoof en Democratisch ging stemmen na b.v. een week of desnoods een maand, de meeste politieke partijen overal in de Wereld zijn inderdaad 4 jaar in gevecht met mekaar terwijl ze niet kunnen of willen beseffen dat ze horen samen te werken voor alle burgers van het land egoisme doet inderdaad veel kwaad en maakt vaak alles kapot.

Vrijdag 22 April 2005 UITLEVEN
Is het mogelijk dat wij tijdens het leven enkele delen van het onderbewustzijn van de ouders beleven uitleven verwerken of oplossen en dat gaat als volgt, we zitten gemiddeld 277 dagen in de baarmoeder en daar maken we even 280 dagen van (wist u dat die 277 dagen opvallen want de Maan draait in 27,7+ dagen een rondje) en stel dat u 70 jaar wordt dan delen we die 280 dgn : 70 jaar= 4, en laten we even theoretisch aannemen dat elke 4 dagen foetus 1 jaar van uw leven vertegenwoordigd. Stel dat uw moeder toen u 40 dgn foetus was een longontsteking kreeg is het mogelijk dat u op 10 jarige leeftijd ook een longontsteking krijgt (40 dagen foetus :4 dagen p/jr=10 jaar), of stel op 8 maanden zwangerschap zijn uw ouders gaan scheiden is het mogelijk dat u ook gaat scheiden als u 60 jaar bent (8 maanden= 240 dagen: 4 dagen p/jr= 60 jaar). Stel dat u op 30 jarige leeftijd psychische problemen krijgt en u gaat naar een hulpverlener misschien hadden uw ouders psychische problemen met mekaar toen uw foetus 4 maand oud was, en dat probleem hebben de ouders ontkent of weggeduwd en u gaat dat probleem op 30 jarige leeftijd uitleven. Of stel de ouders hebben gedurende de 9 maanden zwangerschap regelmatig seks gehad hun hoogtepunt dat heeft de foetus zeker weten ook gevoeld meegemaakt want dat trekt door het hele lichaam van de moeder dus ook door de foetus, maar als dat seks hoogtepunt ook door de foetus gaat is het dan mogelijk dat wij op zoek gaan naar een partner die ons dat zelfde gevoel bezorgd en als dat niet zo is gaan we misschien scheiden of op zoek naar een ander of b.v door regelmatig overspel te plegen, en als de ouders 9 maanden geen seks hadden om wat voor een reden dan ook is het dan mogelijk dat wij er ook geen belangstelling voor hebben of niet trouwen of seks iets vreemds vinden. Stel dat de moeder er pap van lustte is het dan mogelijk dat de dochter misschien een lellebel wordt en de zoon een hoereloper? Misschien is dit wel de reden waarom de ene dochter een lellebel wordt en de andere dochter zo kuis als de maagd maria want tijdens haar foetus dagen deden de ouders het niet met mekaar. Stel dat de moeder gedurende de zwangerschap het met meerdere mannen deed is het dan mogelijk dat de dochter een prostituee wordt omdat ze in werkelijkheid in haar onderbewustzijn (foetusperiode?) op zoek is naar haar vader onder al haar klanten? Stel dat een man zijn zwangere vrouw geforceerd heeft met seks een soort van latente verkrachting terwijl ze niet wou, is het mogelijk dat de mannelijke foetus op volwassen leeftijd denkt: "ik mag seks hebben met kinderen" (hij denkt nu als de vader en dat kind ziet hij als de foetus?). Stel dat de vader in een supermarkt goederen in zijn zak stopt het kleine ventje van 2 die hij bij zich heeft ziet dat en denkt dat is heel normaal wat mijn vader doet en misschien als hij groot is gaat hij ook stelen in winkels, of de vader gaat heen op 70 jarige leeftijd en de laatste 3 jaar was hij ziek en heeft veel geleden, is het mogelijk dat de zoon in zijn onderbewustzijn er voor zorgt dat hij dezelfde ziekte krijgt omdat hij zich altijd heeft afgevraagd op wat voor een manier heeft mijn vader geleden en nu maakt hij het zelf mee, de medici zullen zeggen dat is genetisch bepaald of overdraagbaar en dat is best mogelijk ik ben inderdaad een leek maar voor sommige mensen is de ziekte misschien psychologisch wie weet. Of stel dat iemand kanker krijgt en dat is een teveel aan cellen groei maar misschien doet de persoon dat psychologisch zelf omdat hij in zijn onderbewustzijn een nieuw lichaam wil om dit keer wel een gelukkig leven te lijden, de persoon wil dus in wezen opnieuw geboren worden, misschien kan de persoon beter wachten tot een volgend leven en dan sterft hij of zij ook gezond in dit leven in plaats van pijn en verdriet plus angst in het laatste deel van dit leven. Tot besluit misschien weten homoseksuelen in hun onderbewustzijn dat ze in hun vorige leven een vrouw zijn geweest en er psychologisch niet los van kunnen komen, misschien kunnen ze beter wachten tot ze in een volgend leven misschien weer vrouw zijn, misschien zijn wij mensen in het ene leven een man en in het volgende een vrouw en dan weer een man dus om en om.

Zaterdag 23 April 2005 ROOKFILTERKAPPEN
Onderzoek heeft uitgewezen dat de meeste passagiers die bij een vliegtuigongeluk betrokken raken niet sterven door het vuur maar door de rookontwikkeling, de binnenkant van een vliegtuig bestaat voor het grootste deel uit kunststof en die gaat smeulen en branden en veroorzaakt zware giftige chemische dampen waardoor je vrij gauw dood bent. Nu bestaan er rookfilterkappen en die filters werken gemiddeld een half uur genoeg om bij de deuren te komen maar helaas de luchtvaartmaatschappijen en Regeringen willen die niet installeren want ze kosten 600 Euro per stuk maar als men 1 Euro per vlucht meer zou vragen dan heeft men de investering na een jaar weer terug. Ik weet bij na zeker dat elke bank dolgraag dat geld zou willen lenen want ze maken vette winst als die maskers gemiddeld 5 jaar meegaan, als ik een zakenman was dan kocht ik b.v. 50.000 kappen en verhuurde die aan de luchtvaartmaatschappij of rechtstreeks aan de passagiers dan werd ik slapend rijk, en ik weet zeker dat de passagiers misschien wel 3 Euro per vlucht of 5 Euro per retour bij zouden willen betalen ik in ieder geval wel geen probleem. Dus in wezen spelen andere voor God want zij maken uit wanneer wij moeten sterven want ze willen niet investeren, het volgend komt uit een boek die ik vroeger heb gelezen: "Als er rook ontstaat, is die onveranderlijk giftig", dus adem er zo weinig mogelijk van in. Denk niet dat de zuurstofmaskers u kunnen beschermen: ze hebben geen filters en de inhoud zuurstof kan de vlammen doen aanwakkeren. Een doek bij voorkeur nat - die de mond en neus bedekt, kan heel nuttig zijn. En tot besluit een tip van vrouwen die een vliegtuigbrand hebben overleefd: "VLIEG NOOIT MET EEN GELAKT KAPSEL", bij open vuur is het haar uiterst brandbaar vanwege de chemische stoffen in de haarlak het haar vliegt spontaan in de brand zelfs als het vuur op afstand is of van u verwijderd. Vliegtuigmaatschappijen zouden hun verantwoording moeten kennen en vrouwen verbieden om te vliegen met haarlak in het haar.

Home 1 2 3 4 5 (6) 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22