Home 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

WEEK 18 (01 t/m 07 Mei 2005)

Zondag 01 Mei 2005 ALCOHOL
Als een automobilist onder invloed van alcohol wordt gepakt dan krijgt hij of een boete of een rijverbod en soms een tijdje zitten, men zal heel gemoedelijk omspringen met een dronken automobilist want men houdt er rekening mee dat men zelf anders niet meer kan gaan drinken en rijden, maar ik denk er anders over want toen hij een uur geleden nog nuchter in dat cafe zat of op een verjaardagspartijtje toen wist hij al wat hij van plan was hij wist van te voren al als ik ga hijsen dan zit er een b.v. 50% kans in dat ik iemand voor de bumper krijg toch is hij doorgegaan. Dus ik zou hem achteraf als hij weer nuchter is confronteren met de nuchterheid van het cafe voor hij ging hijsen. En hoe zit het met het belang van het slachtoffer die nu levenslang in een rolstoel moet zitten of levenslang op de begraafplaats ligt had die persoon geen recht op het leven? men is hem of haar volgend week alweer vergeten, daarom pleit ik ervoor dat als iemand aangehouden wordt met alcohol in het bloed dan wordt tijdelijk het rijbewijs ingetrokken de persoon moet verplicht theorie en praktijk examen doen anders krijgt de persoon zijn rijbewijs niet terug, en automobilisten die iemand dood rijden die krijgen daarnaast 20 jaar en met goed gedrag wordt dat 14 jaar het is inderdaad beroerd 14 jaar maar het overleden slachtoffer krijgt levenslang is dat eerlijk? Als wij praktijk examen moeten doen en de examinator ruikt alcohol dan zakken we onmiddelijk terwijl we nog voor geen meter hebben gereden maar als we eenmaal het rijbewijs hebben mogen we rustig alcohol gebruiken vreemd dan moet je ook kunnen afrijden met b.v. 1 pilsje op. Alcohol moet volledig verboden worden achter het stuur want het is een benevelende stof je bent er niet meer voor de volle 100% bij een auto kan op deze manier een moordwapen worden. Als bovenstaande ingevoerd zou worden dan zullen waarschijnlijk de meeste automobilisten eieren voor hun geld kiezen en dan kun je jaarlijks misschien een heleboel slachtoffers het leven redden ook degene die straks misschien in een rolstoel terecht komen. Als je met alcohol een auto weet te besturen dan moet je toch een bepaalde nuchterheid bezitten want anders zou je bij de eerste 5 meter al de controle over het voertuig verliezen en verongelukken. Dus moet je volgens mij ook een bepaalde nuchterheid bezitten om te weten dat je iemand kunt doodrijden en verkeerd bezig bent, en dat bekende excuus ja maar de dader moet er nu levenslang mee leven dat hij een ander heeft doodgereden gaat er bij mij niet in want het slachtoffer die misschien nu in de geestelijke wereld is moet er mee leven dat hij levenslang heeft en zijn leven op Aarde niet kon afmaken.

Maandag 02 Mei 2005 TELEVISIE
De kabelmaatschappijen en programmaraden spelen volgens mijn visie vaak voor communisten want het is een komen en gaan van Tvstations waar wij vaak al jaren naar kijken, b.v. de bekende SAT1 die jaren op Tv was pats boem weg, Rai Uno ole weg ermee, TRT-int Turken? wonen die dan in Nederland? MTV en NDR zijn weer teruggezet na het klagen van kijkers. Veel Gemeentenhuizen en Woningbouwverenigingen proberen met de wet in de hand om de steeds vaker verschijnende schotels weg te werken en of te verbieden maar ze zijn er zelf schuld van, want ze kweken zelf mensen die gaan denken: "ik ga een schotel kopen want dat communistische gemier van een handvol hangt me de keel uit ik maak zelf wel uit waar ik naar kijk ik woon in een Democratisch? land". Ik zou dat anders doen ik zou een fabrikant vragen om een kastje te ontwikkelen waar b.v. 1000 Tv en 1000 Radiostations op te ontvangen zijn d.m.v. een digitale schakelaar en dan wordt er alles doorgegeven zelfs Tv uit ik noem maar wat AustraliŽ en op dat kastje zit een metertje netzo als op de elektriciteitsmeter en zodra wij de Tv en of Radio aanzetten gaat dat metertje lopen b.v. een stuiver per uur en via de retourkabel wordt maandelijks de rekening opgemaakt. Je zou kunnen zeggen dat sommige mensen racistisch zijn aangelegd want de buitenlandse kanalen worden vaak als eerste geŽlimineerd terwijl ik ga van het standpunt uit dat als Europa 1 (een) land is dan moeten we ook kunnen kijken naar b.v. Tv uit Griekenland Zweden Italie en noem maar op, maar nu Europa bezig is om zich te ontwikkelen merk je dat er steeds meer communisten boven water komen de bekende patriotten de nationalisten ofterwijl de racisten alles moet Nederlands Duits Spaans enz blijven en dit is de basis oorzaak van de ellende op Aarde we willen niet delen met die andere we hebben gewoon een hekel aan mekaar dus dat lief en leuk gedoe als we mekaar tegenkomen is volgens mij gewoon komedie spelen. Er zijn landen waar de originele stemmen worden weggehaald en vervangen door lokale stemmen (racistisch?) Bill Cosby in het Duits is niet om aan te horen of de dikke en de dunne in het Italiaans of Arnold Schwarzenegger in het Frans in Nederland hebben we de bekende ondertiteling maar die is ook niet altijd even leuk want die 2 witte zinnen onder in beeld kunnen storen een speelfilm bekijken op bv. BBC 1 of 2 is veel prettiger. Misschien dat men in de toekomst een methode kan bedenken zodat wij d.m.v de afstandsbediening de ondertiteling weg kunnen halen, de ondertiteling en de film zijn gescheiden systemen dus moet het mogelijk zijn om de ondertiteling weg te halen soms is er storing en dan krijgen wij een mededeling in beeld dat de ondertiteling is weggevallen dus moet het ook mogelijk zijn voor ons om hem weg te halen d.m.v. de afstandsbediening zonder dat we een nieuwe Tv hoeven te gaan kopen.

Dinsdag 03 Mei 2005 ANGST
We kennen allemaal wel die bekende doem verhalen dat de Wereld vergaat en dat er een einde aan komt enz, vaak zijn het oude mythen en verhalen van b.v. Maya's Azteken AtlantiŽrs zieners profeten, maar stel nou eens dat die gedachten worden ingegeven door slechte geesten om ons bang te maken waar zij waarschijnlijk plezier aan beleven omdat ze misschien boos zijn en wraak nemen omdat ze zelf b.v. 1000 jaar niet geboren mogen worden op Aarde want toen ze op Aarde leefde als mens hebben ze de medemens misschien als oud vuil behandeld gemarteld verkracht vermoord laten creperen van de honger enz. Want als wij allemaal de moed verliezen en de strijd opgeven dan krijgen de slechte mensen misschien inderdaad de kans om de Aarde voorgoed naar de donder te jagen, als een klein kind in huis alles probeert te vernielen dan zullen wij razendsnel het kind aan het verstand brengen dat het verkeerd bezig is maar op Wereldschaal laten we de boel de boel dus theoretisch zouden we allemaal lid en of donateur moeten zijn van b.v. Greenpeace Amnesty International enz. Stel dat er op Wereldschaal een algemene blauwdruk bestaat van de toekomst waar wij uit kunnen kiezen of positief of negatief en met onze vrije wil kunnen we zelf beslissen, als wij erin geloven dat het allemaal zinloos is dat zal het ook steeds slechter worden op Aarde omdat we als het ware alles toelaten met de bekende excuses "het heeft toch geen zin of waar maak je je nou druk om of we tellen toch niet mee enz", terwijl als wij die negativiteit omzetten in positiviteit b.v. mekaar helpen in de rest van ons leven de Aarde mooi maken zo weinig mogelijk grondstoffen verspillen want onze kinderen over 500 jaar willen ook graag leven in vrede en niet in oorlog omdat er gevochten zal worden om de restanten van de grondstoffen en we weten nu al dat de kinderen in de 3e wereld weer aan het kortste eind trekken dan wordt het misschien ook beter op Aarde. Vaak is de angst voor de toekomst groter dan de werkelijkheid velen van ons zijn bang voor de tandarts maar als we er geweest zijn zeggen we was dat nou alles was ik hier nu jaren bang van misschien geldt dat ook voor de dood als we straks boven arriveren zeggen we misschien inderdaad die dood stelt niks voor was ik hier nu een half leven bang van.

Woensdag 04 Mei 2005 VLIEGTUIGEN
Ik ben bang voor de toekomstplannen om vliegtuigen te bouwen waar niemand meer in de cockpit zal zitten want ook dat vliegtuig kan kapot, en dan is er niemand die het handmatig kan overnemen en corrigeert, daarom geloof ik ook dat de heren die zich hier mee bezig houden direct opgesloten moeten worden in een psychiatrische inrichting want zij leven in de ziekelijke waan dat hun apparaat niet kapot kan en dat is een gevaarlijke vorm van professionele arrogante verwaandheid. Daarom hoop ik dat u netzo als ik botweg zal weigeren om plaats te nemen in zo'n toestel, want als u dood gaat dan bent u dood en niet zij want zij gaan allemaal om 17.00 naar huis en zijn ons volgende week alweer vergeten, denkt u maar aan dat radiografisch modelvliegtuigje als dat radioapparaat het om wat voor een reden het niet meer wil doen dan komt dat vliegtuigje loodrecht naar beneden en in een echt vliegtuig bent u goed zuur mensen die dit soort geintjes willen uithalen moeten toch geschift zijn? In het oosten van London heeft men een moderne metrotrein daar zit geen wagenbestuurder en of machinist meer in ik heb er zelf ingezeten helemaal voorin waar normaal de bestuurder zit die trein wordt bediend d.m.v. een computer een joystick en een beeldbuis, maar als die trein kapot gaat dan kun je hem altijd nog laten uitrollen tot hij stil staat maar een vliegtuig niet die komt inderdaad direct loodrecht naar beneden u eet nooit meer stamppot dan bent u nu zelf geworden. Zo zat ik me ook af te vragen waarom krijgen vliegtuigen geen parachutes in het dak want als het mis gaat dan komt het vliegtuig langzaam naar beneden en dan hoeft het niet te verongelukken je kunt beter een been breken dan dood gaan. Men kan ook onder het toestel rubberen banden aanbrengen in de lengterichting zodat het toestel blijft drijven op water, nu weet ik als leek natuurlijk niet of die rubberen banden de aerodynamische luchtstromingen van de vleugels verstoord anders vliegt het toestel misschien voor geen meter meer en komt het misschien nooit van de grond, men zou ook een systeem kunnen bedenken dat bij een noodlanding als het toestel de grond raakt de benzine tanks weggeschoten worden netzo als een schietstoel van een straaljager want dat toestel kan nooit meer in de fik gaan en men kan het toestel stoppen door een remparachute in de staart, wat dacht u ervan ben ik geschift of valt het wel mee.

Donderdag 05 Mei 2005 EVA
Een man doet het seksueel met een vrouw en als hij op het hoogtepunt komt dan wil hij nog meer naar binnen maar dat kan natuurlijk niet want hij is nu volwassen hij kan niet meer als foetus in de baarmoeder liggen, maar is het mogelijk dat deze wens zich opslaat in het onderbewustzijn van de man en in een volgend leven zal hij misschien inderdaad weer in een baarmoeder liggen als foetus en zijn moeder is dat misschien die vrouw waar hij het nu mee doet? Zou dit de oplossing zijn van dat bekende dilemma uit de bijbel over de "onbevlekte ontvangenis?" in een vorig leven heeft Jezus het gedaan met een vrouw die in zijn volgende leven (de opstanding?) zijn moeder werd? Dus als een man het in dit leven met 20 vrouwen doet dan moet hij misschien nog 20x geboren worden in het tranendal (de Hel?) die Aarde heet, en dan komt magere hein of de dood hem inderdaad nog 19x halen en dan heeft God het nakijken, zou dit misschien de reden kunnen zijn waarom vrouwen hun mannen 50 jaar aan de ketting leggen zijn de dames soms doodsbenauwd voor die 19 andere vrouwen? als mannen ruzie hebben dan is het meer stoerdoenerij dan wat anders niet bij vrouwen die hebben echt oorlog die gunnen mekaar het licht in de ogen niet meer. En het was inderdaad Eva die is gaan donderjagen met die bekende appel, wat kan er altijd in een appel gaan zitten inderdaad een worm en een foetus lijkt in de beginstadia inderdaad ook op een worm. Overal in de wereld zijn er alleenstaande mannen als ze dat zo houden en geen seks meer hebben dan worden ze op den duur geestelijke wezens en kunnen ze sneller naar het paradijs, is dit misschien 1 van de redenen waarom er prostituees stripteasedanseressen pornofilms seksvideo's naaktblaadjes de bekende dames die s'nachts hun waar aan prijzen op Tv zijn, constant bezig om de mannen onderuit te halen hun constant seks onder de neus wrijven zodat ze het niet vergeten en er naar blijven verlangen en het geestelijke vergeten want als ze weer seks hebben kunnen ze weer zoveel levens niet naar het paradijs. Als we kijken naar homofielen je zou kunnen zeggen die zijn al halverwege op weg naar het paradijs want ze willen het niet meer doen met vrouwen alleen moeten ze het nog voor mekaar zien te boksen om die andere man te zien als een geestelijke vriend en niet lichamelijk en seksueel, misschien kan hij beter wachten tot hij in zijn volgende leven een vrouw is dan kan hij zij naar hartelust stoeien met piemels. Is het mogelijk dat slechte vrouwen vanuit de geestelijke wereld proberen om die mannen alsnog onderuit te halen door zijn lichaam te bezetten als geest en van zijn doosje gebruik te maken om hem onderuit te halen en zij heeft tevens seks met die andere man waar de homofiel het mee doet want als zij zijn lichaam bezet heeft dan voelt zij ook zijn hoogtepunt netzo als een foetus ook het hoogtepunt van de moeder voelt. Psychiatrische patienten vertonen vaak meerdere b.v. 6 persoonlijkheden misschien zijn het gewoon 6 overledenen die het lichaam van de patient bezetten omdat ze weer willen leven en dan is het in het hoofd van de patient inderdaad een heel gevecht want ze willen allemaal aan het woord zijn en hun zin doordrijven, misschien is een slaapwandelaar gewoon bezet door een overleden geest die meent het slapende lichaam te mogen lenen omdat het op dat moment toch niet gebruikt wordt, misschien zijn er ook mensen die overleden zijn en het niet beseffen en denken dat ze dromen.

Vrijdag 06 Mei 2005 ENERGIE
Misschien bestaat alles wel gewoon uit energie misschien ontdekken we in de toekomst dat wij die Energie kunnen gebruiken om in de tijd te reizen en misschien gebeurt het nu al b.v. de bekende Ufo's en of ze wel of niet bestaan dat laat ik even in het midden, wij op Aarde zijn bezig met ruimtevaart en dat gaat steeds een stapje verder dus in de toekomst zullen er voertuigen zijn die zo vervloekte snel gaan dat wij op een eerder tijdstip arriveren dan we vertrokken zijn dus de bekende Ufo's die wij zien komen misschien uit de toekomst b.v. van over 5000 jaar van nu of uit het verleden omdat wij Aardse mensen nog knap achterlijk bezig zijn met mekaar wij leven nog in de oerroverstijd altijd bezig om die andere een loer te draaien vooral financieel het kunnen ook gewoon voertuigen zijn van geesten wie weet, in de Hindoe wereld zegt men dat alles bestaat uit Energie als Energie op een laag niveau trilt dan neemt het een vaste vorm aan zoals ijs een tafel een menselijk lichaam de Maan enz, en als het op een hoge vorm trilt dan wordt het b.v. gas zuurstof elektriciteit een geest enz en alle variaties er tussen, zo zou je kunnen zeggen dat ook ons lichaam trilt op een bepaald niveau waardoor het een vaste vorm aanneemt, stel dat wij eerst als geesten op de Aarde woonde maar toen zijn wij gevallen doordat we materialistisch werden en misschien heeft het trillingsniveau zich aangepast door de trillingen te verlagen waardoor het lichaam een vaste vorm aannam en als we dood gaan dan valt de stof uit mekaar en neemt weer een hoge trilling aan en dan komen we weer terug in de geestelijke wereld dus nog gewoon op Aarde alleen de lichamelijk mensen kunnen die hoge geest trilling niet zien dus de overledenen wordt voor ons onzichtbaar terwijl hij of zij nu misschien naast ons staat, stel u wilt oversteken maar iets in u zegt kijk nog eens voor de zekerheid naar links en ineens ziet u die blauwe auto die van achter een geparkeerde vrachtwagen wil inhalen en u besluit even te wachten met oversteken misschien heeft een geest (een overleden familielid?) die naast u stond u dat wel ingefluisterd, misschien is ons hart wel de dynamo die Energie uit de lucht haalt en aanpast aan onze lichamelijke Energie netzo als een transformator, en als we een stroomstoot van een kapotte elektrodraad krijgen dan komt die boven op onze Energie waardoor er kortsluiting onstaat en wij in het ergste geval doodgaan en als een b.v. epilepsiepatient bezet wordt door een slechte geest dan komt er zoveel Energie in het hoofd van de patient dat er kortsluiting optreedt en de persoon een epilepsie aanval krijgt een soort van gevecht tussen de patient en de geest over de heerschappij van het lichaam, psychiatrische patienten kregen vroeger stroomstoten toegediend misschien werd dat teveel voor een bezette geest die er vandoor ging en uit het lichaam verdween.

Zaterdag 07 Mei 2005 INTELLIGENTIE
Vaak denken wij dat je alleen maar meetelt als je een goede en of hoge opleiding hebt genoten zoals Heao Atheneum Vwo e.d, maar dat is volgens mij niet zo want leren is in wezen een dom proces het enige wat je moet doen is de materie instampen nog eens instampen en weer instampen tot je hem of haar kunt dromen, intelligentie komt pas om de hoek kijken als je je gaat afvragen "hoe zijn ze aan die theorie gekomen"? of "wat is er nog naast die theorie" of "kan die theorie nog verbeterd worden" of "is het wel de ware theorie". Dus in die zin kan een ieder studeren het is echt niet alleen weggelegd voor de kinderen uit de betere klassen omdat ze zogenaamd intelligenter zouden zijn dan de midden of de lagere klassen. Het enigste wat de leerling moet doen is doorzetten en niet opgeven en je moet natuurlijk ook of het is handig als je er een gevoel bij hebt een soort van liefde voor dat beroep wat het kind in latere leven gaat uitoefenen. Ik vermoed dat vele uit de betere kringen die opleiding volgen omdat ze carrierre willen maken rijk worden enz de baas spelen in de maatschappij de boel rondschoppen enz en natuurlijk gaan ze voor het grote geld, er zullen ongetwijfeld kinderen tussen zitten die denken ik wil ambtenaar worden of bij de Justitie gaan werken want dan zit ik levenslang gebeiteld en over 30 jaar verdien ik heel leuk terwijl als ik voor het bedrijfsleven kies dan ben ik misschien over 5 jaar werkloos omdat de economie stil ligt of het bedrijf verdwijnt naar een lage lonen land of het heeft te veel last van de concurrentie van andere bedrijven. En het heeft ook te maken met dwangmatige verslaving want vroeger werkte ik met een oudere collega en die noemde ik Meneer want hij had ook mijn opa kunnen zijn toen maakte hij de opmerking "zeg maar Wim hoor want ik ben een arbeider", oke prima geen probleem maar deze man zou vanuit zijn opvoeding waarschijnlijk nooit kiezen voor een universitaire opleiding want eens een arbeider altijd een arbeider en dat is hem waarschijnlijk door zijn opa en vader ingegoten van kleins af aan "doe nou maar normaal want je bent gewoon een Arbeiderskind" en die andere jongen uit een poeha buurt die tegen zijn vader zegt "ik wil loodgieter worden" die krijgt ook de wind van voren "waar wij vanaf stammen daar hoor je een leidinggevende functie te ambieŽren loodgieter dat is niks voor jouw", als een praktizerend psychiater na 20 jaar praktijk tegen zijn familie zegt "ik ga me laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur" dan wordt hij voor geestelijk gestoord versleten door zijn familie vrienden en kennissen of die jongen die nu straten veegt als hij te kennen zou geven "ik ga me laten omscholen tot beleidsmedewerker van het Ministerie van Sociale Zaken dan weet ik precies wat voor antwoord hij krijgt van zijn familie "heeft zeker te lang in de zon gestaan met die bezem". Er zullen ook kinderen zijn die alleen maar dat beroep kiezen omdat de ouders dat graag hadden willen doen wat door omstandigheden niet gelukt is en nu wordt het kind a.h.w. voor het karretje gespannen door de ouders en dan zijn ze ook vaak beretrots als het kind slaagt, dat het kind misschien levenslang ongelukkig is in dat beroep dat zien de ouders niet, en als de opleiding het kind niet bevalt dan zal het waarschijnlijk in het onderbewustzijn tegen gas gaan geven waardoor het leren moeilijk wordt of het kind haakt af of gaat donderjagen op school of wordt van school gestuurd. Er zullen genoeg kinderen zijn die in de maag zitten met die bekende prestatie drang die wij als volwassenen hun opdringen en misschien is dit de reden waarom er jaarlijks een X-aantal kinderen zelfmoord plegen ze zagen er gewoon geen gat meer in en zaten muurvast met hun gevoelens.

Home 1 2 3 4 5 6 7 (8) 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22