Anthémis aromatherapie
 
terug naar informatie Amyris

naar overzicht oliën >>>

Nederlandse naam botanische naam
   
Amyris etherische olie - productspecificatie / analyse
op dit moment geen complete analyse beschikbaar

1. product

chargenr. E1805 / 2812 / La
productnaam Amyris olie
land van herkomst Haiti
INCI naam Amerys balsamifera
botanische naam Amerys balsamifera
synoniem Oleum Santali indic.occident,
farmacopoea  

2. eigenschappen

kleur helder, bruingeel
geur karakteristiek, balsamiek
smaak karakteristiek
noot  
element  
consistentie helder, stroperig
bereiding stoomdestillatie hout

3. reinheid

löslich in Ethanol 96 vol% löslich. helder
mischbar mit  Fetten und ätherischen Ölen
relative Dichte20°C 0,949
Brechungsindex20°C 1,551
optische Drehung20°C -°
Farbe Gardner  
Säurezahl Lackmus 1  
alk. und sauer reag. Subst.  
Terpenkohlenwasserstoffe  
Verseifungszahl  
Lösemittel / Träger keine
Frei Alkohol  
Mengenbegrenzte Stoffe keine
verharzte äther. Öle entspricht DAB
Flampunkt 100° C
wasserlösliche Anteile  
Erstarrungspunkt  
Dimethylsulfid entspricht DAB
Menthofuran entspricht DAB
Peroxidzahl  
Haltbarkeit ab Ld. 36 Monate
Haltbarkeit unter Inertgas 60 Monate
Lagerung licht/luft/wärmegeschützt

4. analyse gaschromatogram

% Limonen  
% 1,8 Cineol  
% Menthon  
% 3-Octanol  
% ß Cariophyllen  
% Dihydrocarveyllacetat  
% Dihydrocarvon  
% L-Carvon  
% Sonstige  





Amyris olie bestellen


aromatherapie etherische oliën massage oliën aromamengsels
       
vragen - ideëen - kritiek ? wij verheugen ons op uw bericht  
/aromabasis/analysetholie/analyseAmyris.htm - laatste wijziging zondag 08 maart 2009

copyright Anthémis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden disclaimer