Anthémis aromatherapie
 
terug naar informatie Thuja

naar overzicht oliën >>>

Nederlandse naam

botanische naam

       
Thuja - productspecificatie / analyse
 

1. product

chargenr. E0034 / 2804
productnaam Thuja olie
land van herkomst Korea
INCI naam Thuya occidentalis
lateinse naam Thuya koraiensis
synoniem Oleum Thujae
farmacopoea CAS 90131-58-1

2. eigenschappen

kleur helder geelbruin
geur karakteristiek
smaak karakteristiek
consistentie helder, vloeibaar
bereiding stoomdestillatie twijgen

3. reinheid

löslich in Ethanol 96% vol L96 mischbar
mischbar mit  Fetten und ätherischen Ölen
relative Dichte20°C 0,909
Brechungsindex20°C 1,4677
optische Drehung20°C +18,1°
Farbe Gardner  
Säurezahl Lackmus 1
alk. und sauer reag. Subst.  
Esterzahl 70
Verseifungszahl  
Gehalt  
wasserlösliche Anteile  
Fremde fette Öle entsprechend
Fremde äther. Öle  
fremde Ester  
verharzte äther. Öle entsprechend
nichtfl. Anteile  
Frei Alkohol  
Flampunkt ° C
Siedepunkt ° C
Erstarrungspunkt  
Organ. Halogenverbind. nicht nachweisbar
Schwermetalle nicht nachweisbar
Peroxidzahl  
Haltbarkeit ab Ld. 24 Monate
Haltbarkeit unter Inertgas 48 Monate
Lagerung licht/luft/wärmegeschützt

4. analyse gaschromatogram

niet beschikbaar

50-90% Thujon  
% 1,8 Cineol  
% Menthon  
% 3-Octanol  
% ß Cariophyllen  
% Dihydrocarveyllacetat  
% Dihydrocarvon  
% L-Carvon  
% Sonstige  





Thuja olie bestellen


aromatherapie etherische oliën massage oliën aromamengsels
       
vragen - ideëen - kritiek ? wij verheugen ons op uw bericht  
/aromabasis/analysetholie/analyseThuja.htm - laatste wijziging zondag 15 februari 2009

copyright Anthémis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden disclaimer