Welkom op onze site! Wij zijn Uptown, een allround coverband oorspronkelijk ontstaan als "huisband" van de gemeente Nieuwegein. Leuk dat je een kijkje komt nemen!

Wij vinden het geweldig om muziek te maken en hebben voldoende geschikt repertoire om een middag- of avondvullend feestje te bouwen. We beschikken zelf over alle benodigde licht- en geluidsapparatuur. Op ons repertoire staan hits van alle tijden, van de sixties tot 2010. Ook qua genre zijn we niet eenkennig: van swingende soul tot stevige rock en van tranentrekkende ballades, via vrolijke popsongs tot zonnige reggae. Kijk voor een goede indruk eens in menu "Setlist".

Wij doen ons best om de informatie op onze site volledig en actueel te houden. Over onszelf en onze bandgeschiedenis kun je meer lezen in het menu "De band". Onder het menu "Media" vindt je wat foto's en filmpjes van onze optredens. Binnenkort kun je daar ook enkele nummers beluisteren.

Ben jij al eens bij een optreden van Uptown geweest en je hebt wat leuke foto's (en misschien zelfs een filmpje) gemaakt; wij houden ons aanbevolen! Het is misschien leuk om deze ook hier te kunnen laten zien.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.
Copyright 2011 Coverband Uptown, Design by Dave