View my guestbook Sign my guestbook

Tell a Friend!
get this gear!


Via deze pagina kun je kralensieraden bij mij bestellen of reparaties aan je eigen sieraden of door mij gemaakte sieraden regelen. Klik op één van de onderstaande links om sneller door de pagina te gaan.

o Sieraden bestellen

o Garantievoorwaarden op door mij gemaakte sieraden

o Reparaties


Sieraden bestellen

De sieraden van mijn voorbeeldenpagina's zijn na te maken, maar je kunt de sieraden ook naar je eigen smaak aan laten passen. Let wel! Het is niet altijd mogelijk om dezelfde kralen te kopen, doordat het kralenaanbod erg varieert. 

Als je iets wilt bestellen, vul dan onderstaand bestelformulier in. De prijzen van de sieraden kun je vinden door op de draaiende euromunt te klikken. De bestelcode vind je onder het sieraad. Via e-mail stuur ik je een bevestiging met de definitieve prijs (prijzen kunnen variëren vanwege aanpassingen aan het sieraad qua lengte, type kralen en slotjes, en prijsveranderingen in de winkel) en mijn rekeningnummer. Indien dit in orde is, mail je me terug en stort je het geld op mijn rekening. Als het geld op mijn rekening binnen is, stuur ik je vervolgens het sieraad toe. De tijd tussen bestelling en levering zal ongeveer twee weken in beslag nemen.

Als je nog vragen hebt, mail me dan.


Bestelformulier:

Naam:

Adres:

Huisnummer:

Postcode:

Plaats:

E-mail adres:

 

Gewenst sieraad:   Bestelcode*:

Lengte (in cm):

Kleur(en):

 
Type kralen** Glas
Kunststof
Hout
Metaal, nl:

* De bestelcode kun je vinden op de voorbeeldpagina's onder de foto's.
** Meerdere keuzes mogelijk.

 
Opmerkingen

Druk eenmaal op Zend om te versturen en wacht dan op een bevestiging. 
Druk op Wissen om je gegevens te wissen.

Terug naar het begin van de pagina


Garantievoorwaarden

Op alle door mij gemaakte sieraden geef ik één jaar garantie bij normaal gebruik. Daar ik gebruik maak van glaskralen, kunststofkralen en kralen met een metalen coating en niet werk met edelmetalen is het beter niet met de sieraden te douchen en/of te zwemmen. Ook het gebruik van parfum en crème kunnen de kralen aantasten. 

Indien een sieraad binnen één jaar na levering kapot is gegaan, zal ik het sieraad kostenloos repareren. Het is dan wel van belang dat alle kralen, slotje, oogjes ed. nog aanwezig zijn. Is dit niet het geval dan zullen de kosten voor de aanschaf van nieuwe kralen, slotje, oogjes ed. berekend worden aan de eigenaar van het sieraad. Het in elkaar zetten blijft voor mijn rekening. Indien het sieraad langer dan één jaar geleden door mij gemaakt is, vervalt de garantie en valt het onder een gewone reparatie (zie hieronder).

Om voor de garantie in aanmerking te komen is het noodzakelijk om mij een e - mail te sturen met daarin het verzoek tot garantie en uitleg over wat er precies aan de hand is. Ik zal ter bevestiging een e -mail terugsturen met daarin het adres waarheen het sieraad verzonden moet worden. Het sieraad zal dan binnen twee weken door mij gerepareerd en teruggestuurd worden. Indien er kosten aan de reparatie verbonden zijn, zal ik via e - mail het te betalen bedrag en mijn bankrekeningnummer sturen. Het sieraad wordt dan na het ontvangen van de betaling teruggezonden.

Terug naar het begin van de pagina


Reparaties

Voor reparaties aan kralensieraden kun je ook bij mij terecht. Het belangrijkste is dat de ketting qua kralen, slotje ed. nog volledig is. Dit is voor mij het makkelijkste te repareren. Ook is het mogelijk om sieraden opnieuw te laten rijgen, omdat de draad versleten is. Het repareren van een sieraad kost 8,- . Als je iets wilt laten repareren, kun je mij een e - mail sturen met daarin het verzoek tot reparatie en een omschrijving van wat je precies gerepareerd wilt hebben en/of wat er kapot is. (Indien je in het bezit bent van een scanner of een digitale camera, dan stel ik een foto zeer op prijs!) Ter bevestiging zal ik je dan een e - mail terugsturen met daarin mijn adres en rekeningnummer. Het sieraad zal binnen twee weken gerepareerd en teruggestuurd worden, mits de betaling is ontvangen.

Als je van het sieraad niet meer alle onderdelen hebt, zal ik de kosten voor de aanschaf van nieuwe onderdelen aan je door berekenen. Deze komen dan bovenop de 8,- . Dit geldt ook voor sieraden die qua lengte groter gemaakt moeten worden, omdat hiervoor nieuwe kralen moeten worden gekocht. Na toesturing van het sieraad zal ik op zoek gaan naar nieuwe onderdelen. In overleg over de prijs via mail zal ik deze onderdelen ook aanschaffen, zodat het sieraad gerepareerd kan worden. Je kunt dan zelf beslissen of je het sieraad gemaakt wilt hebben. Als je besluit het sieraad te laten repareren dan zal het binnen drie weken gemaakt worden en worden teruggestuurd, mits de betaling is ontvangen. Indien het niet mogelijk is het sieraad in de oude staat te herstellen, zal ik je een voorstel doen ter verandering of het sieraad aan je terugsturen. 

N.b. Reparaties gelden alleen voor kralensieraden. Voor reparaties aan zilveren en gouden sieraden kun je terecht bij een juwelier.

Terug naar het begin van de pagina