View my guestbook Sign my guestbook

Tell a Friend!
get this gear!


Welkom op Jolanda Pauw's kralensite!

Ja, het vervolg van het verhaal is dat toen een nieuwe hobby was geboren. Een heleboel kettingen, maar ook armbanden en oorbellen volgden. Eerst maakte ik alleen maar kralensieraden voor mezelf, maar omdat ik veel reacties van anderen op mijn kettingen kreeg ben ik ook voor hen sieraden van kralen gaan maken. En zo werd ook het idee voor een eigen website geboren. Welkom dus op mijn site gewijd aan het maken van sieraden met kralen. Op deze site wil ik laten zien hoe ik kralensieraden maak in de hoop daarmee ook anderen op ideeŽn te brengen. 

Als je enthousiast wordt over de sieraden maar je het zelf maken te veel werk vindt, dan is het ook mogelijk om sieraden bij mij te bestellen. (Kijk hiervoor op de bestelpagina.) Alle sieraden op de voorbeeldenpagina's zijn na te maken en ook jouw eigen ideeŽn zijn te verwezenlijken. Wil je een uniek sieraad dat niemand heeft? Ook dat kan, meld dan even dat het sieraad niet na gemaakt mag worden. 

Is je lievelingsketting of armband stuk of is hij te groot of te klein geworden? Ook voor allerhande reparaties kun je bij mij terecht. (Kijk voor de voorwaarden op de bestelpagina.)

Enne, de naam van de site? Die komt van mijn vriend die op een zeker moment begon te zingen.......
'Let me tell you 'bout the bird and her beads'.
Als je meer over mij persoonlijk wilt weten, klik dan hier.


Wat kun je allemaal op deze site vinden?

Onder het Birdbeadslogo vind je de knoppen die naar de verschillende pagina's verwijzen. Als je met je muis over een knop heengaat, worden de randen rood. De knop van de pagina die je open hebt staan op je scherm heeft een rode cirkel.

* Home Dit is de eerste pagina van mijn site. Onderaan vind je de links van de webrings waartoe mijn site behoort. Tevens kun je via de vlag op deze pagina naar het Engelse deel van mijn website.

 

* Welkom

Hier vind je de rest van het beginverhaal en de navigatie van mijn site. Via een link op deze pagina kom je bij mijn Personalia.

 

* Technieken: Op deze pagina kun je links vinden naar de technieken die ik gebruik om kettingen te maken. Dit zijn rijgen, kettelen, wire - wire, punniken, leerveter/suŤdeveter, Jasseron, draadwerk en strass. Deze pagina's bevatten uitleg over hoe je zelf via deze technieken sieraden kunt maken. 

 

* Voorbeelden: Via links op deze pagina kun je de sieraden zien die ik heb gemaakt en uitleg over hoe ze gemaakt zijn. De links zijn onderverdeeld in kettingen, armbanden, sets, oorbellen, enkelbandjes, een broekketting en kralenhangers. Als je klikt op de draaiende euromunt krijg je prijsinformatie over de sieraden, indien je ze bij me wilt bestellen. Tevens kun je kijken naar de sieraden waar ik op dit moment mee bezig ben en wat ik zowel aan voorwerpen tegenkom die gemaakt zijn van kralen.

 

* Over kralen: Deze pagina is onderverdeeld in twee delen met links. Het ene deel behandelt de geschiedenis van kralen en het andere deel hoe kralen gemaakt worden.

 

* Adressen: Via deze pagina vind je adressen van kralenwinkels in Nederland, kralenwinkels in het buitenland en adressen van groothandels.

 

* Workshops: Hier vind je informatie over workshops waar je kunt leren om kralensieraden te maken.

 

* Links: Allerhande kralenlinks staan er op deze pagina. Tevens bevat deze pagina een link naar de Engelse Woordenlijst, indien je wilt surfen op buitenlandse sites.

 

* Boeken:

Boeken over het maken van sieraden kun je vinden op deze pagina. Extra informatie en een korte recensie kun je lezen na een klik op de titel.

 

* Tips:

Allerhande handigheidjes en tips die ik nergens anders kwijt kon, vind je op deze pagina.

 

* Vriendinnenhoekje:

Op deze pagina staan foto's van kralensieraden gemaakt door mijn vriendinnen die ook zijn aangestoken door het 'kralenvirus'.

 

* Beursnieuws: Alle creatieve beurzen die binnenkort in Nederland en BelgiŽ gehouden worden, kun je vinden via deze pagina.

.

* Bestelpagina: Via deze pagina kun je sieraden bij mij bestellen, maar ook reparaties opgeven.

 

* Email: Heb je een vraag of wil je iets kwijt? Als je op deze knop klikt, kun je mij e-mailen.

 

* What's new:

Via de knop kun je zien wat er nieuw op mijn site is. Tevens heeft deze pagina links naar What's old.

    

Terug naar het begin van de pagina