wp371a526c.png
wp6a12178c.png

© 2008 Lokwerkstatt_DRG

wp531b0aad.png

Klantopdrachten heb ik in het verleden met grote regelmaat gehad maar door gebrek aan tijd is het er niet meer van gekomen de afgelopen twee jaar.

Een andere drukke baan, gezinsuitbreiding, tal van klusjes in en rond het huis....u kent het wel. In de toekomst wil ik dit echter wel weer gaan oppakken.

Ik heb me bezig gehouden met het solderen, aflakken en /of superen van kleinserie kits van o.a. de volgende leveranciers;

 

Bavaria, Model Loco, M+F, Philotrain, Petau, Panier, Spieth, Werps, Weinert  etc. etc. . Veelal ging het om modellen welke al jaren bij mensen in de kast lag te wachten op betere tijden, het moment waarop iemand deze kits zorgvuldig kon samenbouwen en afwerken zoals de klant dat wilde. In totaal heb ik nu ruim 150 kits samengebouwd voor derden en vond het een leuke bezigheid om te doen. De vele positieve reacties die ik daarvoor heb mogen krijgen zijn zeer hartelijk te noemen. Heeft u vragen over een bepaalde kit of komt u er niet uit, mag u altijd contact met me opnemen om te zien of ik u ergens verder mee kan helpen.

 

In de diavoorstelling hiernaast een kleine greep uit de door mij gebouwde modellen en naar wens van de klant afgewerkt...

wpc6602c40.png
GL11 Dresden op basis van Fleischmann in HO-Pur© opgebouwd