KUNSTATELIER | ATELIER IN TWENTE | HANNY HOLDIJK uit ENSCHEDE | SCHILDERSATELIER

TERUG
GALERIE
WORKSHOPS
EXPOSITIES
OPDRACHTEN
HANNY
CONTACT
Cursussen en Workshops schilderen in mijn Atelier | Hanny Holdijk

De inspiratie voor mijn doeken haal ik uit het dagelijkse leven, alsook uit vakbladen en bezoeken aan musea. Tevens bekijk ik altijd werk van collega kunstenaars omdat een mens nooit te oud is om te leren. Zoals veel kunstenaars heb ik een atelier aan huis. Hier kunt u mijn werken bekijken en zien hoe ik werk. Ook geef ik er workshops en cursussen schilderen en tekenen, waar mijn gasten en ik altijd erg veel plezier aan beleven.

Omdat in verband met geplande verbouwingswerkzaamheden mijn atelier op dit moment niet geschikt is om workshops te geven moet ik vaak veel mensen teleurstellen. Dit nu is voor mij aanleiding om workshops op locatie te geven in een straal van 20 km rondom Enschede. U kunt mij boeken door een email te sturen of telefonisch contact op te nemen. Bij afwezigheid kunt U uw naam en telefoonnummer inspreken, ik bel U dan zo spoedig mogelijk terug.

U bent van harte welkom om mijn atelier eens te bezoeken, als u geïnteresseerd bent in één van mijn schilderijen, een workshop, een teken- of schildercursus of een schilderopdracht. Laat u inspireren door de gezellige sfeer in en de prachtige ambiance om mijn atelier. Maar dat zal denk ik niet moeilijk zijn, zoals u kunt zien op onderstaande foto's. Neem gerust geheel vrijblijvend even contact met me op, voor informatie of misschien een wel afspraak. Leuk!!

 Hieronder mijn atelier in de lente en zomer. Open deuren, blauwe lucht en een fris groene natuur. Inspiratie vinden is dan niet zo moeilijk meer.
       

Hieronder mijn atelier in de herfst en winter. Warme kleuren, de kachel brand en gezelligheid is daar. Klik op een foto voor een grotere foto.
Klik voor een grotere foto
Klik voor een grotere foto
Klik voor een grotere foto
Klik voor een grotere foto
       
In de zomer kunt u bij mij tevens thema-gerelateerde workshops volgen. Bent u hierin geinteresseerd en komt u niet uit Twente dan bent u uiteraard net zo welkom. Meer informatie voor een heerlijke schildervakantie in Twente. Klik hier om mijn workshop-flyer uit te printer voor iemand uit uw vrienden- of kennissenkring. Misschien tot ziens!
       
       

Alle teksten en foto's op deze site vallen onder het auteursrecht. Reproductie in welke vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming is strafbaar. ©2005-2007 Hanny Holdijk