HANNY HOLDIJK, BEELDEND KUNSTENAAR UIT TWENTE

HOME
HANNY
GALERIE
ATELIER
EXPOSITIES
OPDRACHT
WORKSHOPS
CONTACT
LINKS
construction
Welkom op de website van Hanny Holdijk, beeldend kunstenares uit Enschede.
construction
 Op deze site kunt u meer over mij, althans over de kunstenares in mij, te weten komen. U kunt hier een groot gedeelte van mijn werken bewonderen, ik ga u vertellen waar ik exposeer en hoe u een afspraak voor een bezoekje aan mijn atelier kunt maken. U kunt meer te weten komen over mijn werkwijze en u kunt hier informatie lezen omtrent de diverse workshops schilderen en tekenen die ik geef en natuurlijk ook over schilderen in opdracht. Zelfs een echte schildervakantie in de zomer in ons mooie Twente, met thema-gerelateerde workshops behoort tot de mogelijkheden.

Klik op de menuknopjes hierboven om zo door mijn website te navigeren. Hieronder kunt u zich zonder omweg aanmelden voor de meest actuele workshops of schildercursussen. Ook voor kinderen heb ik een aantal hele leuke workshops. Heel veel plezier en misschien tot ziens!

 

- NIEUWS & AGENDA | WORKSHOPS & CURSUSSEN -
Klik op onderstaande links voor meer informatie over actuele workshops.
Aanmeldingen via e-mail of telefonisch voor cursussen of workshops. Klik hier voor mijn atelier in Enschede.

Mailformulier

 
 Alle teksten en foto's op deze site vallen onder het auteursrecht. Reproductie in welke vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming is strafbaar. ©2005 Hanny Holdijk


Hanny Holdijk . Wilgenkampweg 75 . 7547 RZ Enschede +31 053 4282655