SCHILDERCURSUS | CURSUS SCHILDEREN en TEKENEN | PRIJS | TWENTE CURSUS

HOME
WORKSHOPS
LOCATIE
KUNSTDAGEN
SCHILDERVAKANTIE
ATELIER
CONTACT
Cursus Schilderen en Tekenen voor volwassenen | Hanny Holdijk 

Cursus schilderen en tekenen op de maandag- en woensdagochtenden!


In mijn prachtig landelijk gelegen atelier geef ik cursussen schilderen en tekenen. Hieronder een fotoimpressie van cursisten in actie. Voor vragen of meer informatie over een cursus schilderen en tekenen kunt u natuurlijk contact met mij opnemen. Lees verder voor prijsinformatie en cursustijden. De cursus schilderen en tekenen is geschikt voor de gevorderde en beginnende schilder.

 


Klik op een foto om een grotere afbeelding te kunnen bekijken.
Cursist schildercursus
Cursist schildercursus
Cursisten schildercursus.
Cursisten schildercursus.
Even koffie drinken
Cursisten schildercursus.
Cursist schildercursus
Cursisten schildercursus.
Cursisten schildercursus.
Cursiste maandagavondcursus
Cursisten maandagavondcursus
cursisten maandagavondcursus
Cursusclubje op de donderdagochtend
Cursusclubje op de donderdagochtend
Cursusclubje op de donderdagochtend
Ook mannen kunnen leren schilderen ;-)

Prijzen en data:

TEKENEN/SCHILDEREN  10 leerzame, maar toch erg gezellige lessen incl. materiaal tijdens de lessen en koffie/thee met wat lekkers in de pauze  € 200,00.


CURSUSTIJDEN:

Maandagochtend: 09:30 uur - 11:30 uur
nog enkele plaatsen vrij
 
Woensdagochtend: 09:30 uur - 11:30 uur
nog enkele plaatsen vrij
 

 

Let op: Voorlopig zijn er in verband met studie geen avondcursussen. Startdatum nieuwe avondcursus wordt hier weer bekendgemaakt.

 

 

INFORMATIE of AANMELDEN kan via het MAILFORMULIER of bel: 053 - 4282655 (spreek eventueel Uw bericht in)

 

In mijn opstartcursussen komen teken en schilderlessen aan bod. De lessen duren 2 uur en in die lessen gebruik je allerlei materialen. Dus potlood, houtskool, oostindische inkt en ecoline, aquarelleren en acrylverf. Met het werken met olieverf ben ik echter terughoudend omdat men dan met terpentine moet werken. Veel mensen krijgen het daarvan benauwd. Als er mensen met olieverf willen werken gaat dit alleen in overleg met de overige deelnemers van een cursus-groep. Na 10 lessen weet je welke materialen het beste bij je passen en daarmee kun je je dan vervolgens verder ontwikkelen. De genoemde dagen en tijden zijn richtlijnen, er kan namelijk eventueel afgeweken worden van deze tijden.

Neem voor meer informatie gerust contact op via het mailformulier hieronder. Wilt u liever eerst ter kennismaking een workshop volgen kijk dan ook even op deze pagina.

Let op: In de maanden juni, juli en augustus worden er geen cursussen gegeven.Kijk ook even hier voor een impressie van alle workshops.

Alle teksten en foto's op deze site vallen onder het auteursrecht. Reproductie in welke vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming is strafbaar. ©2005-2007 Hanny Holdijk