De behandeling

Wat kan Ayurveda voor je betekenen?
De Ayurveda is er op gericht om je balans te behouden of je weer in balans te brengen. Je kunt door eigen inzicht actie ondernemen om altijd onder alle omstandigheden goed in je vel te zitten. Een ander woord voor goed in je vel zitten is in balans zijn van lichaam, geest en ziel. Wanneer je minder goed in je vel zit, kan je er zelf voor zorgen, via je eigen bewustzijn, dat je contact blijft houden met je eigen balans. Hiervoor worden handvatten geboden.

Wat houdt de Ayurveda behandeling in?
Een gesprek om te achterhalen welke olie het beste voor je werkt, een massage met verwarmde olie en een nagesprek om te bespreken of alles goed is verlopen, na afloop ontvang je een verslag met daarin het gesprek, de gebruikte olie, de werking van de olie en de voortgang. Het gesprek/verslag is in het Nederlands of in het Engels.

Doel van de behandeling?
Zelf er voor zorgen dat je je onder alle omstandigheden prettig in je vel voelt. Kiezen voor echtheid.

Wat voor effect geeft de behandeling?
Zelf weer de controle hebben over je lijf, je leven, door handvatten aangeboden te krijgen waardoor je je reacties kan 'regelen' zodat je ook voelt/weet dat je de controle hebt over jouw leven.
Via het eigen bewustzijn maak ik voelbaar hoe je je werkelijk voelt.
Ik maak de valkuil(en) helder.
Geef richtingen welke je ook kunt proberen binnen jouw mogelijkheden.
Middels yogaoefeningen, welke ik bespreek tijdens de behandeling.
Na de behandeling heb je weer ruimte in je hoofd. Op dit moment behandel ik mensen die in principe altijd denken. En de reactie is altijd: "Goh, ik heb nu echt een leeg hoofd, ongelooflijk!"
Je voelt je na de behandeling in contact met je eigen rust die bij iedereen aanwezig is.

Wat bied ik tijdens de behandeling?
Mijn behandelwijze is er op gericht dat ik vanuit veiligheid de mogelijkheid biedt om na te denken over wie je bent en hoe je jouw leven kunt ontdoen van alles waardoor je reeds geconditioneerd bent waar je heden ten dage last van hebt. Maar nog niet de handvatten gebruikt hebt om deze te veranderen of in ieder geval aan te passen zodat het leven prettiger voor je wordt om te ervaren.
Mijn grootste kracht ligt in het feit dat ik mensen aan het denken zet. Waardoor positieve veranderingen mogelijk worden. Vanuit je persoonlijke situatie binnen jouw mogelijkheden. Iedereen heeft een eigen snelheid van ontwikkeling. De een is gemiddeld, de ander is langzaam en weer een ander is snel. De ontwikkelsnelheid welke van toepassing is, wordt gevolgd door mij Spirituele groei is een belangrijk onderdeel van mijn behandeling. Spiritualiteit is de wijze waarop u dat wat u voelt en/of gelooft, beleeft. of de wijze waarop u dat wat u voelt en/of gelooft, gedurende uw leven handen en voeten heeft gegeven.

Concreet houdt dit in dat het bewust worden van alles wat zich bewust en/of onbewust in uw geest heeft vastgezet. De automatische reacties, waar u niet over nadenkt maar waar u naar handelt, gebaseerd op uw normen en waarden. Na bewust wording kan men zelf bepalen wat nog nodig is en wat aangepast of vervangen kan worden.
Je uitleg over je eigen mogelijkheden en valkuilen is vaak niet nodig, doordat ik deze waarneem en onder woorden breng, voordat je zelf daarover hoeft te vertellen. Waardoor we vaak sneller over kunnen gaan tot contact maken met het nu. Met alle mogelijkheden van nu.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
Het is geschikt voor iedereen die de hoofdrol wil spelen in hun eigen speelfilm, hun leven. Het gaat om echt zijn onder alle omstandigheden.