Coaching van individuele personen.        
 

Coaching is een begeleiding op zoek naar innerlijke hulpbronnen, welke uw beroepsleven en privť-leven zullen verrijken, want.....
Bemerkt u dat u de laatste tijd met tegenzin naar uw werk gaat en dat u 's avonds vermoeider bent dan anders, en het langer lijkt te duren voordat u bent uitgerust?
Overkomt het u dat u gedurende vergaderingen op uw werk, u iets belangrijks kunt inbrengen, maar dat u aan uzelf twijfelt en daardoor een collega de mogelijkheid geeft om het in te brengen en dat hij scoort?
Komt het wel eens voor dat u een naar gevoel in uw buik krijgt als u door uw meerdere wordt ontboden?
Hebt u soms het idee dat uw werk voor u geen echte uitdaging meer vormt.
Hebt u al eens mee gemaakt, dat een "jonkie" die veel minder ervaring heeft dan u en veel minder kan, toch een bevordering krijgt, of door uw meerdere gecomplimenteerd wordt voor zijn prestaties?
Zijn er personen op uw werk, die u het liefst zou ontlopen, of waaraan u zich mateloos aan ergert, zonder dat u het idee hebt, dat u iets aan de situatie kunt doen?

Hebt u wel eens, dat u zich plotseling bij bepaalde personen erg klein en onervaren voelt, of dat u kritiekloos iets van iemand aanneemt, of u uw eigen mening verandert, omdat u denkt dat hij het toch veel beter weet, en dat er achteraf blijkt, dat u toch gelijk had?
Zijn er op uw werk wel eens zaken, die u eindeloos blijft uitstellen, terwijl zij gedurende al die tijd toch als een vervelende plek op uw beeld blijven staan?
Zo zijn er natuurlijk nog talloze gebeurtenissen op uw werk te noemen, waarbij u niet in staat was om uw competentie voor de volle 100% te laten uitkomen.
Met behulp van een traject, waarbij gebruik wordt gemaakt van methoden, die gebaseerd zijn op principes en technieken van neuro-linguistisch programmeren leert u uw hulpbronnen ontdekken, waarover u reeds beschikt, echter welke u nog niet geleerd heeft om ze efficiŽnt in te zetten.

terug terug naar N.L.P. volgende pagina volgende