WAT DOET U VOOR UZELF MET NLP?

NLP laat u toe snel en makkelijk diepe en blijvende veranderingen aan te brengen in onverschillig welk gedrag of aktiviteit. Het doet er niet toe wat uw problemen zijn, angsten en andere onaangename gevoelens, fobiŽn, dwangneurosen, slapeloosheid, leerproblemen, ongewenste gewoontes zoals roken, drinken, overeten of juist te strikt diŽten, uw lichaam langdurig aan ongezond gedrag en stress blootstellen en vele lichamelijke klachten welke met stress te maken hebben kunnen voorgoed in ťťn of enkele sessies uit uw leven verdwijnen. Beter   nog: u kunt kwaliteit toevoegen aan uw leven: exelent ontspannen, beter concentreren, vregroten van prestatievermogen, ontwikkelen van nieuwe talenten, het vinden van betere opvoedingsmethoden, enz. enz.

EN HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

In het verleden was men in de psychlogie lange tijd bezig met het zoeken naar de oorzaak van de problemen of met de vraag naar het waarom ervan, zonder te weten wat te doen als men het gezochte gevonden had. Wat echt nieuw is aan NLP, is precies weten wat te doen en  hoe  het te doen. Door NLP technieken toe te passen ontstaat er een bemiddeling tussen u en uw onderbewuste. Door zo samen te werken krijgt u er een nieuwe kijk op en staat u open voor een scala van nieuwe positieve gevoelens en ervaringen, en u leert een heel nieuwe manier van omgaan met wat er zich afspeelt in uw hoofd. Stap voor stap leert u zelf bewust sturen en wordt u weer baas in eigen hoofd.

NLP stelt u in staat zelf bewust uw eigen leven richting te geven.

NLP leert u dat veranderen makkelijk en plezierig kan zijn. Denkt u:
"Dit ziet er goed uit, of dit klinkt als muziek in mijn oren, of dit geeft mij een goed gevoel, en dit is iets voor mij", dan kunt u mij bellen op mijn telefonisch speekuur voor het krijgen van nadere informatie of het maken van een afspraak tussen 18.00 en 19.00 op telefoon nummer 023.54.91.593.

 

M.J.J.C. Jeurissen.
Klinisch psycholoog-NLP
Gecertificeerd praktitioner in NLP
Gecertificeerd master in NLP
Trainer in NLP i.o
Ch. de Bourbonlaan 12
2082 BJ Santpoort-Zuid
Tel: 023.5491.593
Fax: 023.5491.737


terug terug Coaching Coaching