Bisscheroux Mozaïeken

Betonnen mozaiekbank, RGO Middelharnis. 2013.

Mozaïek van de Modulor, van Le Corbusier. Glas mozaïek. Hoogte 4,1 meter. Zie wandmozaïeken. Voorjaar 2013.
Op diverse pagina's, te bereiken via de menubalk links, vindt u uiteenlopende toepassingen.Wilt u meer informatie over het kopen, bestellen of samen maken van mozaïeken? Of wilt u een presentatie over de mogelijkheden, een advies of toelichting over een ontwerp, de realisatie en prijzen? Dan kunt u contact opnemen via de contact-pagina.
Bank voor project op Vellesan College, IJmuiden. Gereed juli 2013.
Banken voor het Cygnus Gymnasium. Najaar 2012.

 

 

 

 

 

Homepage
Contact
Straatmeubels
Gevelmozaieken
Wandmozaieken
Online verkoop
Smash & Paste ©
Over mijzelf

 

 

Bisscheroux Mozaïeken maakt mozaïeken voor particulieren, bedrijven, overheids organisaties en scholen. Wij maken mozaïek banken voor openbare ruimte, straatmeubilair, en decoraties voor gebouwen. Voor particulieren decoreren wij badkamers, entrees, woonkamers, balkons en alles wat kleur nodig heeft.

In het najaar 2012 is gestart met een project voor het Cygnus Gymnasium, Amsterdam. Zij zijn verhuist naar gebouw het Schip, aan de Wibautstraat (foto links). Het pand is grondig gerenoveerd. Op het schoolplein gaan we met 14 klassen (1e, 2e en 3e jaar) 14 mozaïek banken maken. Voor de aula hebben de hoogste klassen een afbeelding van Le Corbusier in mozaïek uitgevoerd, in glas mozaïek. Afbeelding van de Modulor, de universele mens, naar Leonardo da Vinci. September 2013 is de school officieel geopend door Pieter Hilhorst, wethouder van Amsterdam.

Voorjaar 2013 zijn twee projecten gestart in IJmuiden en Middelharnis, en afgerond in juli.