Tekstvak: Dagbesteding
Op maandag t/m vrijdag bieden wij dagbesteding aan (jong) volwassenen met een 	achterstand of beperking en aan kinderen die (tijdelijk) niet naar school gaan. De 	dagbesteding heeft een duidelijke, herkenbare structuur met vaste regels en gewoontes. Er zijn tal van activiteiten zoals het verzorgen van de vele dieren, voeren van de dieren, schoonmaken van de dierverblijven en onderhouden van het terrein. Naast de werkzaamheden die dagelijks gebeuren moeten nemen we ook de tijd om samen te ontspannen. Er kan bijvoorbeeld vol op gevist worden in de oude kromme rijn die langs het terrein loopt en paardrijden behoort ook vooral tot de mogelijkheden.
 
Ons uitgangspunt is dat je, ook als je een bepaalde beperking hebt, vele klussen op 	de boerderij kunt doen. Wij gaan ook niet uit van de beperkingen, maar juist van de 	mogelijkheden en capaciteiten die iedereen heeft, waardoor iedereen op zijn eigen manier beter tot zijn recht komt. 
 
Het is een bewuste keuze om mensen uit verschillende doelgroepen met elkaar te 	laten werken, wonen en recreŽren. We zien in de praktijk dat mensen (zeker ook kinderen!) zich voor elkaar verantwoordelijk kunnen gaan voelen en zich zodanig 	kunnen gedragen. Dit geeft het geheel een ongelofelijke meerwaarde. 

We gaan er van uit dat iedereen van elkaar kan leren. Educatie is een onderdeel.