Over de callcenter startkabel pagina


De callcenter startkabel pagina bevat links die verwijzen naar websites die informatie bevatten voor call centers, met name voor inhouse callcenters van grotere bedrijven en organisaties.

De callcenter startkabel pagina is bedoelt voor call center managers, supervisor, consultants, leverancier van callcenter producten/diensten en alle overige professionals werkzaam in de callcenter branche.

In de filosofie van www.startkabel.nl worden alleen kwalitatief goede links op de pagina aangeboden. Dit zijn links die verwijzen naar actuele, relevante informatie van bekende, betrouwbare leveranciers of organisaties, die actief zijn in de Nederlandse callcenter branche of hiervoor van betekenis zijn. In principe wordt er niet meer dan één link per bedrijf/organisatie opgenomen.

Gestreeft wordt om per categorie maximaal 10 van de meest belangrijke websites weer te geven. Het uitgangspunt van de callcenter startkabel is dus niet om volledig te zijn, maar om zo relevant mogelijk te zijn, zodat bezoekers snel de meest belangrijke informatie over een bepaald onderwerp kunnen vinden.

De pagina wordt regelmatig (vrijwel wekelijks) up-to-date gehouden. Daarnaast worden de bestaande links regelmatig gecontroleerd op geldigheid. Indien u toevallig op een gebroken link stuit, laat het ons dan svp weten d.m.v. het reactieformulier.

De beheerder van de callcenter startkabel is Paul van Ladesteijn, in het dagelijks leven werkzaam als business consultant bij een gerenommeerd callcenter adviesbureau.