Lambrix Elektrotechniek

Beveiliging


Home Elektrotechniek Beveiliging Verhuur Evenementen Webwinkel Bedrijfsgegevens
 

Beveiliging

Wanneer u maximaal beveiligd wilt zijn tegen inbraak, dan is een goede normale beveiliging d.m.v. hang- en sluitwerk aangevuld met een goede alarminstallatie, dé oplossing. En wanneer u er dan voor kiest om het systeem volgens de normen door ons aan te laten leggen, dan geven wij een certificaat af. Met dit certificaat kunt u een aansluiting krijgen bij elke particuliere alarmcentrale (P.A.C.). Op deze manier bent u bij alarm verzekerd van actieve controle door het beveiligingsbedrijf en/of politie.

Daarnaast kan de installatie worden uitgebreid met brand- en rookdetectieapparatuur. U en uw eigendommen zijn op deze manier veilig beveiligd.

Lambrix Elektrotechniek biedt u een totaalpakket in beveiliging. Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf kunt u bij ons terecht voor:

Alle inbraak- en brandpreventiesystemen worden door Lambrix Elektrotechniek volgens de laatste normen geďnstalleerd. Wij maken daarbij uitsluitend gebruik van NCP-goedgekeurde apparatuur. Bovendien houden wij rekening met de eisen die gesteld worden door brandweer en verzekeringsmaatschappijen en de normen die zijn vastgelegd in de Arbowet.

 

 

 

 

Nieuw bij Lambrix Elektrotechniek: Tijdelijke Alarminstallaties ! Bijvoorbeeld voor feesttenten, bouwketen etc, Beurzen en Tentoonstellingen etc. Klik hier voor meer informatie