Lambrix Elektrotechniek

 Elektrotechniek

Home Elektrotechniek Beveiliging Verhuur Evenementen Webwinkel Bedrijfsgegevens
 
 
 
 

Domotica


De techniek maakt het vandaag de dag mogelijk dat uw huis 'weet' wanneer u thuiskomt. Vanaf dat moment kunnen veel processen automatisch verlopen. De alarminstallatie wordt gedeactiveerd, rolluiken gaan open, verwarming en airco regelen 'spontaan' de temperatuur, verlichting gaat aan bij het binnengaan van elke ruimte afzonderlijk, zonneschermen kunnen afhankelijk van temperatuur en zoninval aangestuurd worden etc.

Wanneer u gaat slapen luidt u met een druk op de knop in uw slaapkamer, het einde van de dag in. Uw huis 'neemt' de nodige voorzorgsmaatregelen zoals het bijstellen van de temperatuur, het inschakelen van de alarminstallatie en het laten zakken van de rolluiken of het sluiten van de gordijnen.

Domotica wordt steeds meer toegepast, onder andere in seniorenwoningen, en bejaardenwoningen

Een op maat gesneden installatie is hier van groot belang. Een huis kan boordevol allerlei technische snufjes worden gestopt, maar daarbij moet te allen tijde rekening worden gehouden met u, de bewoner. Het sleutelwoord is: eenvoud.

Bij Lambrix Elektrotechniek inventariseren we wat nodig is om het 'slimme' huis naar uw wensen te laten functioneren. Uitgangspunt is dat de installatie eenvoudig moet zijn en dat het huis zonder ingewikkelde handelingen (zoals programmeren) zijn werk voor u doet.

meer informatie?

www.domotica.nl

www.uneto-vni.nl