Lambrix Elektrotechniek

 Elektrotechniek


Home Elektrotechniek Beveiliging Verhuur Evenementen Webwinkel Bedrijfsgegevens
 

Industrie


Het leveren en aanleggen van een elektrotechnische installatie is maatwerk. Of het nu gaat om het aanleggen van een eenvoudig lichtpunt of contactdoos of om een complexe elektrotechnische installatie in een ultramoderne fabriek. In beide gevallen is het belangrijk dat het werk veilig en doeltreffend door vakmensen wordt uitgevoerd. De medewerkers van Lambrix elektrotechniek kunnen dat! Samen met u als klant installeren wij voor u een op maat gesneden elektrotechnische installatie.

Wij doen er alles aan om een betrouwbare partner te zijn: Afspraak is Afspraak bij Lambrix Elektrotechniek, ons streven is om een vaste en hechte samenwerking te hebben met onze opdrachtgevers. Bij veel vaste opdrachtgevers zijn onze monteurs dan ook kind aan huis. Ze kennen de mensen, ze kennen de installatie en het bedrijf. Telkens weer blijkt dat een kosten- en tijdbesparende factor van belang.

We bieden een compleet dienstenpakket aan van licht- en krachtinstallaties en  verdeelinrichtingen. Van advies tot engineering. Van installatie tot inbedrijfstelling.