Gastenboek en e-mail

   

Op deze pagina kun je reageren op Wim's homepage.

Indien het woord ’gastenboek’ in de titel van het e-mail-bericht voorkomt, ga ik ervan uit dat je er geen bezwaar tegen hebt als je e-mail-bericht wordt geciteerd op deze homepage en bijvoorbeeld wordt opgenomen op de pagina ’ Reacties op deze homepage’. Bij reacties in het gastenboek vermeld ik steeds de datum van ontvangst van het bericht en de initialen van de verzender, nooit de volledige naam van de verzender.

Indien het woord ’vraag’ in de titel van het e-mail-bericht voorkomt, ga ik ervan uit dat je graag zou willen dat ik het e-mail-bericht beantwoord en dat je er geen bezwaar tegen hebt als je e-mail-bericht wordt geciteerd op deze homepage. Echter: de laatste tijd heb ik erg veel last van RSI. Dat houdt in dat ik niet lang kan typen. Anders krijg ik behoorlijke pijn in mijn armen. Ik zal daarom niet iedere e-mail beantwoorden.

Indien het woord ’privé’ in de titel voorkomt, zal ik je reactie op de homepage niet citeren.

gastenboek vraag aan Wim privé e-mail voor Wim


Citeren

Regelmatig stellen mensen mij de vraag of ze van deze homepage mogen citeren. Ik heb daar geen bezwaar tegen. Citaten op deze homepage zijn herkenbaar aan een iets lichtere achtergrond. Aan het eind van een citaat staat meestal de herkomst.

In sommige reacties wordt mij gevraagd meer referenties op te geven dan op deze homepage zijn vermeld. Ik wil echter op het internet enigszins anoniem blijven. Als je dus deze site ergens citeert kun je als herkomst Wim's homepage vermelden.


Terug naar begin van deze pagina

Terug naar de welkom-pagina

Terug naar de beginpagina